Sayfa 19 / 21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon
541 ile 570 arası toplam 607 sonuç

Konu: FM 2006'daki en büyük TRANSFER başarılarınız?

Nesil
    2006
    Yer
    every thing

baptista yı gs ye getridim 8 milyon € gibi bir fiyata bir ara da owen vardı tevez vardı manuel blasi, cesar delgado tavsiye ederim. ben bunların çoğunu alıp ii paralara satmak için kullandım. rodrigo ferante taddei vardı birde

fenere carlos tevez
    vander vaart

tabi fenerden bazı oyuncuları postaladım

xabi alonsoyu 38 dolara fenere getirdim

Obafemi MARTİNS, PİZARRO, mascherano, tevez, malik fathi(öneririm),

kompany ze eduardo nuri sahin i fenere aldım

Türkiyeye Galatasaraya KAKA'yı getirdim haha işte başarı budur.. Dünyanın en pahalı futbolcusu Galatasaraya gelmiş oldu böylece

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

chelsea ye eboue ve nemanja vidic . chelsea ye almak kolay ama ne biliim işte vidic neyse de eboue nin arsenal için ne kadar önemli oldunu bilmeyen yoktur sanırım. 22,5 mliyon €civarı bişey ödedim ..

ßenımde en ßuyuk transfer ßasarıLarım tevez.
    carlos

joe cole-yıldıray-emre-hamıt-alex galatasaray a malesef
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by qhacker1 View Post
    Türkiyeye Galatasaraya KAKA'yı getirdim haha işte başarı budur.. Dünyanın en pahalı futbolcusu Galatasaraya gelmiş oldu böylece
    ArkadaSım Bence abartıyorsun resmı cek ve koy ozaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nuri Şahin,Freddy Guarin,Tevez,Messi,Kaka,Deco,Jo**uin
    Dip Not:Yanlış anlaşılmasın hepsini ayrı sezonlarda aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

nuri sahin , caner erkin , thiago motta , juan

fenerbahöe ye aldım ...

11. Default

robben i aldım man utd a 53 milyon euroya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ronaldinho-messi-j.mascherano-vucinic-halil altıntop-naldo-malik fathi-emre bölezoğlu şuan 2011 yılındayım ama hepsini tabiki ayrı ayrı sezonlarda aldım

Galatasarayı 5 sezon çalıştırdım. İlk sezon Hamit Altıntopu, İkinci Sezon Halili ve Luka Toniyi Aldım. 3. Sezon Serhat, Emre, Yıldırayı Bedava Getirtip Hamiti 20 Lukatoniyi 13 Trilyona satım. 5 yıl üstüste Şampiyon 3 türkiye Kupası bir de CL finali oynadım. Bilgisayarım çöktü. Çok güzel oyundu ufak tefek transferleri saymıyorum Gitti çok üzüldüm. Şimdi yeni oyun hevesim azaldı. Buraya da ilk mesajım herkese selamlar!!!

messi,nuri sahin,fred,hamit altıntop

Hamit altıntop,Yıldıray Baştürk,Halil Altıntop,Nuri şahin,emrde belözoğlu,nihat kahveci,Sergio Agüero,sebastian frey
    Not :hiçbiri hile değil Her sezonda 2 oyuncu aldım tuncayı 60 milyon dolara ,alexide 35 milyon dolarra satarka aldım

ben fenere carlos tevez i 33 trilyon artı luciano artı aurelio karşılığında aldım.filipe yi real madrid den 10 trilyona marceloyu yine real madrid den 26 trilyona molinaro yu parma dan 27 trilyona emre belözoğlunu newcastleden 22 trilyona yıldırayı hertha dan 12.5 trilyona hamiti 6.75 trilyona halil i 16.75 trilyona gabriel heinze yi manchester united den 29 trilyon artı nobre cafercan fatih tekke okan yılmaz bedavaya jefferson farfan bedavaya polat keser i 2.5 trilyona mehmet polatı 6.5 trilyona aldım.sene şu an 2011 portekizle fenerbahçe yi çalıştırıyorum transferleri 1 senede yapmadım.robbeni de kıl payı elimden kaçırmıştım julio sezar ı interden 7 trilyona kemal ünalı da bedavaya

17. Default

ben galatasaraya rodigo palacio yu aldım 18trilyon

Volkan Babacani 17 yasindayken GS'den aldim, simdi gitmek istiyor kereste
    Erkin Caner 16 yasindayken aldim, en iyi oyuncularimdan biri
    Emre, Serhat, Alpay, Tugay, Nihat, bunlarin hepsi simdi takimimda antrenor olarak duruyor
    hatta Fatih Terim yardimcim Bulent Korkmaz'ida BJK'den kovmalarini bekliyorum
    Rustu'de Milli takimda antrenorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

galatasaray'a alessandro del piero'yu, edgar davids'i, nuno valente'yi, maarten stekelenburg'u, emre belözoğlu'nu tek sezonda aldım

(almak için as takımın yarısını felan sattım )

Default Büyük başarım

Arkadaşlar sıkı durun şimdi kadromu açıklıyorum:Beşiktaşla 5 sezon sonundaki kadrom bu.....

Kartal Aydın(alt yapıdan yetiştirdim)
    İ.Toraman
    Gökhan Zan
    John Terry
    Mehmet Sedef
    C.Ronaldo
    Ronaldinho
    Carew
    Halil Altintop
    Hamit Altintop
    Lionel Messi(yedek olarak bekliyodu)
    Tuncay Şanlı
    Fahri Tatan
    Koray Avcı

NOT:Tabi birazcık hile yaptım tabiiii

Bu arada stadımıda 72648 bin kişilik yaptım

21. Default

Elbette transferlerin görüntülerini de verseydim çok güzel olurdu ama işte gaflete bulundum yapmadım.
    Öncelikle Galatasarayda olduğumu belirteyim ve transferde kullandığım altın oyuncu: CAFERCAN AKSU.
    6 yıldır yönetiyorum takımı önce cafercanı 2. sezon olması lazım chelsea takımına 35 milyon$ a sattım 1 sezon kaldı tabi paflara attılar garibanı 3.sezon ajax a kiralandı. 4. sezon chelsea satışa koydu 12.5 milyon$ a geri aldım
    5.sezon sonunda kadroma binbir gayretle kattığım saviolayı (biliyonuz kiralık veriyor monacoya satışlar didinmelerle almıştım.) 32 milyon$ a yine chelsea ye sattım. Üzüldüm ama artık yaş kemale geliyordu (28-29) 6.sezon devre arasında cafercanı da altın yumurtayı da barcelonaya 100 milyon$a sattım 35 peşin 65 24 ay taksit. Ne geldiyse cafercandan geldi bana)) Tabi reijkaardında zor durumda olmasının (barcelona ligde 6.sırada idi) da katkısı vardı tabi. 6.sezon devre arası son günü trasnfer liste genelde bakmam bi bakayım dedim ki chelsea 20 milyon$a fredi (lyonlu fred) satışa koymuş. anında 24 ay taksitle 20 milyon$a alırım dedim tabi son gün chelsea gördü parayı ve devre arası kadroma kattım. Şimdi Forvet hattımda fred ferhat uslu mokoena ile gidiyorum güzel günlere.
    ek olarak bildiğniiz gibi galatasarayın en büyük avantajı altyapısı. Özgürcanı 5 milyon dolara malatyaspora satmıştım. şencan bedava fenerle anlaştı içim acıdı ama ne yaparsınız volkan bekçiyi 3 milyon dolara göztepeye yine sol kanar oyuncusu emre vardı soyadı aklıma gelmiyor bjk ye 5 milyon$a sattım.
    Ayrıca her sezon düşük liglerden Türkiyedi DR ve DL alıyorum 100 bin dolara falan sezon sonu 2,5milyon dolara kadar sattığım da oluyor. ufak ama işte ticaret ne yaparsın

galatasaraya yaya toure ve maniche

ibrahimovic,robinho,julio baptista,anderson,cesar delgado,daniel alves,freddy adu,emmanuel sarki,nik besagno...

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Aldıgım en buyuk yıldız herhalde takımıma Fred dir lyondan onun harici yıldız almadım genelde zaten oyuan basladıgım takımlar a yıldızlar gelmiyor aradan bi 5 sene gecmeden 5 sene sonra da bana göre yaslanıyorlar.

25. Default

elin yabancılarını ne yapcanız alın türkleri
    yasin karaça--erdem bülent--cemal dogan--ilker cihan--oguz sabankay--volkan bekçi--eren kurnaz--fatih sonkaya--burak yılmaz--fatih sari--can öztürk--bilal akın--ibrahim akın--cengiz küçük al bunları 5 sene sonra paraya para deme manyak oyuncular benden demesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Çok var saymakla bitmez

crespo,willam gallas,ricardo carvalho,geremi,yıldıray,paulo ferriara

bunları istanbulspor'a aldım gerçi biras hileli ama olsun

daha beraberliğim yok TÜRKİYE liginde

fm 2005te 2. sezonun devre arasında makaay'ı getirdim hilesiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

Quote Originally Posted by kluivert812 View Post
    fm 2005te 2. sezonun devre arasında makaay'ı getirdim hilesiz.
    dostum burası fm2006 konusu o başarını fm2005 bölümünde söylersin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beckham ı galatasaraya getirdim hilesiz hem de.hile ile oyun sramıo ya.gta serisi hariç tabi

Sayfa 19 / 21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon

Mesaj Yetkileri