baptista yı gs ye getridim 8 milyon € gibi bir fiyata bir ara da owen vardı tevez vardı manuel blasi, cesar delgado tavsiye ederim. ben bunların çoğunu alıp ii paralara satmak için kullandım. rodrigo ferante taddei vardı birde![]()
baptista yı gs ye getridim 8 milyon € gibi bir fiyata bir ara da owen vardı tevez vardı manuel blasi, cesar delgado tavsiye ederim. ben bunların çoğunu alıp ii paralara satmak için kullandım. rodrigo ferante taddei vardı birde![]()
fenere carlos tevez
vander vaart
tabi fenerden bazı oyuncuları postaladım![]()
xabi alonsoyu 38 dolara fenere getirdim
Obafemi MARTİNS, PİZARRO, mascherano, tevez, malik fathi(öneririm),
kompany ze eduardo nuri sahin i fenere aldım
Türkiyeye Galatasaraya KAKA'yı getirdim haha işte başarı budur.. Dünyanın en pahalı futbolcusu Galatasaraya gelmiş oldu böylece
chelsea ye eboue ve nemanja vidic . chelsea ye almak kolay ama ne biliim iştevidic neyse de eboue nin arsenal için ne kadar önemli oldunu bilmeyen yoktur sanırım. 22,5 mliyon €civarı bişey ödedim ..
Nuri Şahin,Freddy Guarin,Tevez,Messi,Kaka,Deco,Jo**uin
Dip Not:Yanlış anlaşılmasın hepsini ayrı sezonlarda aldım
nuri sahin , caner erkin , thiago motta , juan
fenerbahöe ye aldım ...
robben i aldım man utd a 53 milyon euroya.
ronaldinho-messi-j.mascherano-vucinic-halil altıntop-naldo-malik fathi-emre bölezoğlu şuan 2011 yılındayım ama hepsini tabiki ayrı ayrı sezonlarda aldım
Galatasarayı 5 sezon çalıştırdım. İlk sezon Hamit Altıntopu, İkinci Sezon Halili ve Luka Toniyi Aldım. 3. Sezon Serhat, Emre, Yıldırayı Bedava Getirtip Hamiti 20 Lukatoniyi 13 Trilyona satım. 5 yıl üstüste Şampiyon 3 türkiye Kupası bir de CL finali oynadım. Bilgisayarım çöktü.Çok güzel oyundu ufak tefek transferleri saymıyorum
Gitti çok üzüldüm. Şimdi yeni oyun hevesim azaldı. Buraya da ilk mesajım herkese selamlar!!!
messi,nuri sahin,fred,hamit altıntop
Hamit altıntop,Yıldıray Baştürk,Halil Altıntop,Nuri şahin,emrde belözoğlu,nihat kahveci,Sergio Agüero,sebastian frey
Not :hiçbiri hile değil Her sezonda 2 oyuncu aldım tuncayı 60 milyon dolara ,alexide 35 milyon dolarra satarka aldım
ben fenere carlos tevez i 33 trilyon artı luciano artı aurelio karşılığında aldım.filipe yi real madrid den 10 trilyona marceloyu yine real madrid den 26 trilyona molinaro yu parma dan 27 trilyona emre belözoğlunu newcastleden 22 trilyona yıldırayı hertha dan 12.5 trilyona hamiti 6.75 trilyona halil i 16.75 trilyona gabriel heinze yi manchester united den 29 trilyon artı nobre cafercan fatih tekke okan yılmaz bedavaya jefferson farfan bedavaya polat keser i 2.5 trilyona mehmet polatı 6.5 trilyona aldım.sene şu an 2011 portekizle fenerbahçe yi çalıştırıyorum transferleri 1 senede yapmadım.robbeni de kıl payı elimden kaçırmıştım julio sezar ı interden 7 trilyona kemal ünalı da bedavaya
ben galatasaraya rodigo palacio yu aldım 18trilyon![]()
![]()
![]()
Volkan Babacani 17 yasindayken GS'den aldim, simdi gitmek istiyor kereste
Erkin Caner 16 yasindayken aldim, en iyi oyuncularimdan biri
Emre, Serhat, Alpay, Tugay, Nihat, bunlarin hepsi simdi takimimda antrenor olarak duruyor
hatta Fatih Terim yardimcimBulent Korkmaz'ida BJK'den kovmalarini bekliyorum
Rustu'de Milli takimda antrenorum
galatasaray'a alessandro del piero'yu, edgar davids'i, nuno valente'yi, maarten stekelenburg'u, emre belözoğlu'nu tek sezonda aldım
(almak için as takımın yarısını felan sattım)
Arkadaşlar sıkı durun şimdi kadromu açıklıyorum:Beşiktaşla 5 sezon sonundaki kadrom bu.....
Kartal Aydın(alt yapıdan yetiştirdim)
İ.Toraman
Gökhan Zan
John Terry
Mehmet Sedef
C.Ronaldo
Ronaldinho
Carew
Halil Altintop
Hamit Altintop
Lionel Messi(yedek olarak bekliyodu)
Tuncay Şanlı
Fahri Tatan
Koray Avcı
NOT:Tabi birazcık hile yaptım tabiiii
Bu arada stadımıda 72648 bin kişilik yaptım
Elbette transferlerin görüntülerini de verseydim çok güzel olurdu ama işte gaflete bulundum yapmadım.
Öncelikle Galatasarayda olduğumu belirteyim ve transferde kullandığım altın oyuncu: CAFERCAN AKSU.
6 yıldır yönetiyorum takımı önce cafercanı 2. sezon olması lazım chelsea takımına 35 milyon$ a sattım 1 sezon kaldı tabi paflara attılar garibanı 3.sezon ajax a kiralandı. 4. sezon chelsea satışa koydu 12.5 milyon$ a geri aldım
5.sezon sonunda kadroma binbir gayretle kattığım saviolayı (biliyonuz kiralık veriyor monacoya satışlar didinmelerle almıştım.) 32 milyon$ a yine chelsea ye sattım. Üzüldüm ama artık yaş kemale geliyordu (28-29) 6.sezon devre arasında cafercanı da altın yumurtayı da barcelonaya 100 milyon$a sattım 35 peşin 65 24 ay taksit.Ne geldiyse cafercandan geldi bana
)) Tabi reijkaardında zor durumda olmasının (barcelona ligde 6.sırada idi) da katkısı vardı tabi. 6.sezon devre arası son günü trasnfer liste genelde bakmam bi bakayım dedim ki chelsea 20 milyon$a fredi (lyonlu fred) satışa koymuş. anında 24 ay taksitle 20 milyon$a alırım dedim tabi son gün chelsea gördü parayı ve devre arası kadroma kattım. Şimdi Forvet hattımda fred ferhat uslu mokoena ile gidiyorum güzel günlere.
ek olarak bildiğniiz gibi galatasarayın en büyük avantajı altyapısı. Özgürcanı 5 milyon dolara malatyaspora satmıştım. şencan bedava fenerle anlaştı içim acıdı ama ne yaparsınızvolkan bekçiyi 3 milyon dolara göztepeye yine sol kanar oyuncusu emre vardı soyadı aklıma gelmiyor bjk ye 5 milyon$a sattım.
Ayrıca her sezon düşük liglerden Türkiyedi DR ve DL alıyorum 100 bin dolara falan sezon sonu 2,5milyon dolara kadar sattığım da oluyor. ufak ama işte ticaret ne yaparsın![]()
galatasaraya yaya toure ve maniche![]()
ibrahimovic,robinho,julio baptista,anderson,cesar delgado,daniel alves,freddy adu,emmanuel sarki,nik besagno...
Aldıgım en buyuk yıldız herhalde takımıma Fred dir lyondan onun harici yıldız almadım genelde zaten oyuan basladıgım takımlar a yıldızlar gelmiyor aradan bi 5 sene gecmeden 5 sene sonra da bana göre yaslanıyorlar.
elin yabancılarını ne yapcanız alın türkleri
yasin karaça--erdem bülent--cemal dogan--ilker cihan--oguz sabankay--volkan bekçi--eren kurnaz--fatih sonkaya--burak yılmaz--fatih sari--can öztürk--bilal akın--ibrahim akın--cengiz küçük al bunları 5 sene sonra paraya para deme manyak oyuncular benden demesi
Çok var saymakla bitmez
crespo,willam gallas,ricardo carvalho,geremi,yıldıray,paulo ferriara
bunları istanbulspor'a aldım gerçi biras hileli ama olsun![]()
daha beraberliğim yok TÜRKİYE liginde
fm 2005te 2. sezonun devre arasında makaay'ı getirdim hilesiz.
beckham ı galatasaraya getirdimhilesiz hem de.hile ile oyun sramıo ya.gta serisi hariç tabi
![]()