Sen nerden cıktın Aygün ya.
Gs şampiyon hegüldürdün beni.
Sen nerden cıktın Aygün ya.
Gs şampiyon hegüldürdün beni.
Biz de hayırlı, uğurlu olsun diyelim, böyle açıklamaya böyle cevap yakışır...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla bence besiktas sampiyon olamaz.Fenerbahce 1.biz 2.oluruz.
Besiktasin önünde puan kaybedebilecegi zor maclar var.
Gençlerbirliği-Beşiktaş
Beşiktaş-Antalyaspor
Beşiktaş-Fenerbahçe
Bursaspor-Beşiktaş
Kayserispor-Beşiktaş
Fikstür olarak en cok zorlanan takim fenerbahce,sonra besiktas olacaktir.Bence besiktas bu maclarda puan kaybedecek.Yani geriye kalan 9 haftada en fazla 17 puan alabilir.Yada 20 puan.
valla bu sene herkes şampiyon olabilir 4-5 haftaya konuşsun burdaki fenerliler ve bjkliler
Bu tarz konuşmaları Beşiktaşlılara nedense yakıştıramıyorum. Kendisinin bir de yönetici olduğunu hatırlatmama gerek yok heralde. Biz pek göremedik ama eskiler 'Beşiktaşlı duruşu' diye bir şeyden bahsederler hep. Dedim ya biz göremedik ama bu tarz yanlış örnekleriyle gerçeğini aşağı yukarı kafamızda şekillendirebiliyoruz..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
hadi bakalım hayırlı olsun o zaman
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Daha şimdiden biz şampiyon oluruz biz 2. oluruz o 3. olur demek için çok erken son haftaya kadar ne olacağı hiçde belli değil
Bizim yöneticide saçmalamış daha takım tam anlamıyla form tutmamışken tutmuş şampiyonuz diye açıklama yapıyor sen böyle açıklama yaparsan sana gülerler Koray abininde gibi bir beşiktaşlıya hiç yakışmıyor beşiktaşlı birilerine benzemeye çalışmamalı kendine has bi duruşu olmalı
Zaten yeni yönetimdeki yöneticilerin çoğu parayla yönetici oldu bunların çoğu bu işi bilen profesyonel adamlar değil işadamları işte bizim ülkemizdeki en büyük hatalardan biriside bu
So what?
Saike