1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Kadiköy'de Gündüz Maçı!!!! 25 Nisan'a Kadarki Program

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de arada 4 gün var. Tamam belki 6'sı yerine 7'si olabilirdi ama bir art niyet olduğunu sanmıyorum. 11'inde de Kupa maçı var. O zaman da FB 4, Bjk 5 gün sonra maç yapacak.

Ben de olaya bu yönden bakarım, eğer Federasyon BJK'ye bilerek bunu yaptı diyenlere, Kupa'da BJK elesin diye FB'den 1 gün önce maç yapıyor ve fazladan 1 gün dinleniyor.

Art niyetli yapılmış bir karar olarak düşünmüyorum BJK fikstürünün...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi de arada 4 gün var. Tamam belki 6'sı yerine 7'si olabilirdi ama bir art niyet olduğunu sanmıyorum. 11'inde de Kupa maçı var. O zaman da FB 4, Bjk 5 gün sonra maç yapacak.

Ben de olaya bu yönden bakarım, eğer Federasyon BJK'ye bilerek bunu yaptı diyenlere, Kupa'da BJK elesin diye FB'den 1 gün önce maç yapıyor ve fazladan 1 gün dinleniyor.

Art niyetli yapılmış bir karar olarak düşünmüyorum BJK fikstürünün...
    dicek baska laf bırakmadın walla abi bende bunu diorm herkes bişiler soluo ama cozum bulan yok yani bunları dusunmeli insanlar
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Mesaj Yetkileri