Quote Originally Posted by from_edi
Quote Originally Posted by Google

2-)Dava açılacakmış.Açılsın.Açılsın ki hakettiğim cezayı alabileyim.(Aslında benim olayla direkt alakam yok çünkü direk çalan ben değilim.Ama şunuda diyeyim ki benim için de Melih için de Allahın adaleti daha önemli)
Dava söz konusu sadece....
Söz konusu mu değil mi bilemem ama Ediz sen beni tanıyorsun.Hayallerim için ne kadar çalıştığımı biliyorsun.Bu benim için bir kara leke olacak sahip olmak istediğim mesleğin en büyük engeli olacak.O nedenle bundan direk etkilenmem söz konusu olabilir.

Ama asıl davam benim vicdanımla oldu.İlk yıl yamayı çaldı siteye koydu bişey diyemedik forumda takıldık.İkinci sene gene çaldı.Bu kadar ses çıkınca dayanamadık kaçtık.Herkes bir ikinci şansı hak etmez mi?

Ayrıca Makaay o sitede iyi niyetle birşeyler yapıp,sadece bir kaç teşekkürü okumak için kaç gece uykuszu kaldım ben bile bilmiyorum.Sonuç ne oldu?Hiç!Koskoca bir hiç.O an siteyi bıraktım ama sırf dediğim gibi birkaç insana ulaşmak için geri döndüm.Şimdi ise buradan size sesleniyorum.

Beni affedin+Tamam herkese karşı olanı değil ama bana karşı olan haklarınız helal edin..Affetmek büyüklüktür.