Quote Originally Posted by Makaay
hikaye anlatma diyorum hikaye anlatma calıntı dosyayı yayınlaman için izin aldında izin mi verdiler sana?

buradaki bir kac velete laf anlatmayacagım daha fazla.böyle herşeyden bir haber,emek denilen olaylarla hiçbir ilgisi olmayan insanları gördükce senelerdir bunlar gibiler için verdiğim ugrasa acıyorum.Adam calıntı dosya yayınlıyor sitesinde sonra gelmiş burda konusmak için hak buluyor kendinde.Bu konuya attıgım son mesaj.Sizin gibiler oldukca bu aleme emek veren adamlar yaptıkları işten soğuyorlar.İki sene sonra ortada calınacak hiçbirşey olmadıgı zaman türkçe yamasız,update siz kalırsanız anlarsınız neyi savundugunuzu...
1-)Akıl yaşta değil baştadır.Tecrübedir yaşı önemli kılan.Senin yaşına geldiğimde bende bu daha önceden edindiğim kötü tecrübeleri başarıya çevireceğim.

2-)Hak bulmuyorum sadece site adminlerinin adam adam yazsn diyerek verdiği hakkı ve beynimin bana lütfettiği tartışma hakkını kullanıyorum.

3-)Kendi yaptığım çeviriyi yayınlayamayınca sınıfa dağıttım dediğim gibi.Benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu.Sonra üzerinde biraz daha çalıştım ama TSP ve de Volkan abi beni mat etti v2 ile.Bende bıraktım.Zaten boşa çalışıyordum.Kendim bile TSP'nin yamasıyla oynadım.En sonunda ise kendi yaptığım yama iptal oldu.Sildim yeryüzünden Tsp yi yenmem imkansızdı.

4-)Valla son mesajım demişsin ama saldırmassan son mesajını asla atamayacaksın...