Helal olsun size.Aslanlar gibi savastiniz.Böyle savunmaya 4 tane attiniz.Mükememelsiniz.

Macin yildizi sabri ve tümerdi.Mükemmellerdi.Sabri inanilmaz pres yapiyor,gercekten enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor,sag kanattan süper bindirdik hem sabri hem hamit ile.Sabri ilk 2 golü baslatan isimdi.Tuncayin golünde topa vurdu sansa olsada tuncaya geldi top ve tuncay atti.Sonra topu getirip gökhana vermesi ve Kralin süper pasiyla gökhanin golü mükemmeldi.Sabri bundan sonra milli takimin degisilmez oyuncusu olacak.

Tümer mükemmel oynadi.Sahada milli takimi mükemmel yönetti,harika paslar atti,süper oynadi.Golüde süperdi.Tartismaya girmedi,topunu oynadi sadece.HeLaL olsun sana tümer,hep böyle ol canimizi ye.Ama sadece milli takimda böyle ol

Fatih terim hakkindada konusmak istiyorum,böyle teknik direktör dünyada yok.Böyle adama sahip oldugumuz icin gurur duyalim.Mactan önce yunanistana karsi korkak oynamayacagiz,cikip aslanlar gibi savasacagiz dedi ve aslanlar gibi savastik.Takim sirf pres yapti.Taktiksel acidan süper taktikler verdi.IMPARATOR FATIH TERIM!!!

Tuncay ilk goldeki hatasini bizim 1.golümüzü atarak affetirdi.Ama macta cok gereksiz isler yapti,cok bencildi,böyle oynamamali tuncay.Gercekten hakan cok durumda bosken ona vermedi gitti bencillik yapti,hic iyi olmadi.Cok top kaybi yapti.Ama genede golünü atti ve savasti oda.

Gökdeniz ne yapti öyle Girdi maradona gibi calimlari atti ve golünü birakti,ben sok oldum Helal olsun gökdenize.

Kral macta görünmedi ama yunan savunmasini darmadagin edenlerdendi,hakani tutan dellas resmen öldü,hakani tutmanin imkansiz oldugunu anladi.Hakan 2.golün de asistini yapti.Cogu topta bos alan yaratti.Iste hakan bu ölüsüde yeter!

Cok sevincliyiz,gururluyuz.HELAL OLSUN SIZE!!!

Pazartesi günü siniftaki yunanli ile iyi dalga gececem simdi