Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 233 sonuç

Konu: Yunanistan - Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by uykum_ fiRaRi View Post
    yunanlılar oyuncularımızı alkışlıyo ama bir yandan da sahayı taşlıyorlar...
    Rövanşıda var bu maçın...

VEee KAzandıkkkk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mac bitti.Atinada tarih yazdık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bitti.bitti.bitti. bu iş bu kadar tbrkler fatih in aslanları. yüzümüzü yere getirmediniz.. daha büyük başarılar bizi bekliyor...

Artık bu coşkudan uyuyamassınız Gençler

Nesil
    2006
    Yer

Vallah Nikapolidis maçı satmış diyecem ama Hiç Kimse Ülkesini satmaz...

Nesil
    2006

Volkan'dan da kötüsü varmış demekki.

Bir anda korktum skor 3-1 iken bunlar 10 dk. da üç gol attılar bizde yermiyiz. Sonuçta kalede Volkan var. Az kalsın yiyorduk.

İnanılmaz bir zafer elde ettik ama fazla sevinmemek gerekiyor. Norveçi yenersek gruptan çıkarız.

Yunan halkıda kendi ülkesini yuhluyor.

Birbirine sarıl Türkiye Tarih yazdık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla burda silahlar patlamaya başladı. şimdi sırada norveç var aynı tarifeyi onlarada uygulucaz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Fatih'in aslanları olduğu nasıl belli oluyor ama

Alemin kralı geliyor... Beyler yemin ederim şu an konuşamıyorum sesim çıkmıyo bagırmaktan... Süper galibiyet en büyük en büyük TÜRKİYE...

maç türkiye açısından çok ilginçti deplasmanda maçın başında gol yememize rağmen üst üste 4 gol atıp yendiğimiz maçtır ilginçtir ki bu şanssızlıklar hep bizi bulurken tam tersine kalecilerinin yardımıyla bizi kendi sahamızda farklı yenen takımlar gibi oynamışız, maç sonunda da yunanlı taraftarlara kendimizi alkışkatmışızdır.
    bana göre maçın adamı aurelio dur.her pozisyonda topa müdahale etti,koştu,savaştı,çok top kazandı.
    onlar açısından da samaras çok iyiydi o da defansına yardım etti top kaptı çabaladı ama yetmedi

Del Piero_10 Misafir

yunan dörtlendi

Nesil
    2006
    Yer

Hiç yenemediler.Yenemeyeceklerde...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

eğer olur da (inşallah) norveç maçını da kazanırsak çok süper olacak.. avrupa kupası sonuna kadar aralanacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤

Nesil
    2006

Sırtaki değil halay çektik. İşte Türkün gücü damarlarımız da ki asil kanla kazandık.

yunanlı şerefsizleri yendik Atatürk'e yaptıkları şerefsizliklere en güzel cevabı verdik bütün oyunculara helal olsun

We are the Best , Greece is an easy test

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi mücadele etti tüm oyuncularımız, güzel bir galibiyet .. Ben en çok bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile Sabri'yi ve soğukkanlılığı ile galibiyette başrol oynayan Tümer'i beğendim .. Gerçekten iyi oynadık ancak birazda şanslıydık bence .. Skor 2-1'ken Yunanistan'ın topu direkten döndü hemen arkasından gol attık .. 3-1'ken yine bir direk sonrasında yine bizim golümüz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal be,ne diyim harikaydık,o yunanlılara türk gücünü gösterdik.stadyum,izmir,panama fark etmez,her yerde denize dökeriz bunları.....

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

haydi şimdi git anana babana selam söyle şerefsizin oğlu.. Dedene deki hala değişmemiş bu Türkler ne yapacakları ne zaman yapacakları hiç belli olmuyor gene senin hanım elden gitti dede de.. Daha cokk diyeceksin.. tşkler tüm takımımıza teşekkürler Türkiye'me..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    haydi şimdi git anana babana selam söyle şerefsizin oğlu.. Dedene deki hala değişmemiş bu Türkler ne yapacakları ne zaman yapacakları hiç belli olmuyor gene senin hanım elden gitti dede de.. Daha cokk diyeceksin.. tşkler tüm takımımıza teşekkürler Türkiye'me..
    Aşırıya Kaçmayalım...Gerçi söylediklerin az bile ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Helal size helal bea

vay anam vay ne güzel oldu öyle yahu vıyyy

şu an inanılmaz sevinçliyim Yunanları kendi evinde 4-1 geçmek harika bir duygu

şansında yardımıyla harika bir maç çıkardık. nikopolidis inanılmaz hatalı goller yedi. ama ibrahim üzülmez ve gökhan'ın sakatlanmasıyla, sakatlar hanemize 2 kişi daha eklendi. ama gökhan'ın golü atar atmaz nasıl sakatlandığını anlayamadım. çözen arkadaşlar var mı?

ayrıca ikinci yarı bizim kale alanı halburcu dükkanı gibiydi, hani volkan kalenin içinde nerdeyse küçük çapta bir büfe açabilirdi sahaya bir yunan başbakanı karamanis inmedi, ama kameralar körü oynadı. çok merak ediyorum yunanistan bu maçtan sonra bir ceza alacak mı? alacaksa bile bu ciddi bir ceza olacak mı? bakalım fifa'nın iki yüzlülüğünü yine görecekmiyiz.

Helal olsun size.Aslanlar gibi savastiniz.Böyle savunmaya 4 tane attiniz.Mükememelsiniz.

Macin yildizi sabri ve tümerdi.Mükemmellerdi.Sabri inanilmaz pres yapiyor,gercekten enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor,sag kanattan süper bindirdik hem sabri hem hamit ile.Sabri ilk 2 golü baslatan isimdi.Tuncayin golünde topa vurdu sansa olsada tuncaya geldi top ve tuncay atti.Sonra topu getirip gökhana vermesi ve Kralin süper pasiyla gökhanin golü mükemmeldi.Sabri bundan sonra milli takimin degisilmez oyuncusu olacak.

Tümer mükemmel oynadi.Sahada milli takimi mükemmel yönetti,harika paslar atti,süper oynadi.Golüde süperdi.Tartismaya girmedi,topunu oynadi sadece.HeLaL olsun sana tümer,hep böyle ol canimizi ye.Ama sadece milli takimda böyle ol

Fatih terim hakkindada konusmak istiyorum,böyle teknik direktör dünyada yok.Böyle adama sahip oldugumuz icin gurur duyalim.Mactan önce yunanistana karsi korkak oynamayacagiz,cikip aslanlar gibi savasacagiz dedi ve aslanlar gibi savastik.Takim sirf pres yapti.Taktiksel acidan süper taktikler verdi.IMPARATOR FATIH TERIM!!!

Tuncay ilk goldeki hatasini bizim 1.golümüzü atarak affetirdi.Ama macta cok gereksiz isler yapti,cok bencildi,böyle oynamamali tuncay.Gercekten hakan cok durumda bosken ona vermedi gitti bencillik yapti,hic iyi olmadi.Cok top kaybi yapti.Ama genede golünü atti ve savasti oda.

Gökdeniz ne yapti öyle Girdi maradona gibi calimlari atti ve golünü birakti,ben sok oldum Helal olsun gökdenize.

Kral macta görünmedi ama yunan savunmasini darmadagin edenlerdendi,hakani tutan dellas resmen öldü,hakani tutmanin imkansiz oldugunu anladi.Hakan 2.golün de asistini yapti.Cogu topta bos alan yaratti.Iste hakan bu ölüsüde yeter!

Cok sevincliyiz,gururluyuz.HELAL OLSUN SIZE!!!

Pazartesi günü siniftaki yunanli ile iyi dalga gececem simdi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Milliler döktürdü ilk golden sonra umudum kesilmisti ama tümer tuncay ikilisi sahneye cikinca takim yeniden canlandi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Müthiş bir futbol müthiş bir galibiyet.Sonuna kadar haketdigimiz bir maç...Tuncay ve Tümer harikaydı tabi Gökdeniz'ide unutmamak lazım girdi ve golünü attı ama takım olarak çok iyiydik neyse sevinçten doğru düzgün cümle bile kuramıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İkliminin Sert, Erkeğinin MERT olduğu AfYoNKaRaHiSaR'dan

Quote Originally Posted by AfYoK03 View Post
    Her türlü yeneriz. Yunanistanı yensin bzm takım varsın kupaya katılmasın ama yensinler. DAha dün sınırlarımız içinde bizim devletimizden yemek yeyen adam bize kafa tutamasın

demiştim.. Bunu derken de yürekten inanmıştımm. Helal olsun Türkiyem Helal olsun çocuklar hepiniz bir numarasınız.. Yunanlar gibi çirkefliğe yatarak değil, bileğimizin hakkıyla alnımızın akıyla adamın münasip yerlerinden ter akıttırız. Biz Türküz lan biz TÜRKK.. 400 yıl ekmek yediniz elimizden yetmedi bide antrenman yaptırdık sayemizde yüzme şampiyonu oldular.. Ee izmirden atinaya kadar bende yüzsem bende şampiyon olurum.. Bu da sana KAPAK olsun yunan şerefsizi..
    Bende sevdim seni, gözbebeğim gibi.
    Bende aşık oldum güller gibi soldum..
    Çok sevmiştim seni, Kerem'in aşkı gibi; Ama ASLI sen değildin...

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri