harbi baya az ama gerçekte açıklanan para 108 mil. euro galiba
Oyunda birçok takımın bütçesi çok düşük zaten.
ibrahimovic ile zambrotta yı sattılar ama gercek fiyatınamı sattılar.onların hepsi zararına satılar![]()
Oyunda 2.Ligde diye öyle Gerçekte 108 mil. euro İbrahimovic ve zabrottayı sattığında zarar etti zaten Juve![]()
çok az gerçekten![]()
bence de çok az.thuram,zambrotta,emerson,altıntop alan cannavaro,vieira,ibrahimovic yani ben bunları satsam en az 200MİLYON EURO BÜTÇE OLURDU
çok az yaw:S
cidden şu an juventusun bütçesi kaç milyon euro bilen var mı??
108 miş sanırım ama dolar olabilir.transfer bütçesi
Vardır bi 108M€ civarı...
ona göre bende editörden düzenlicem de,juventus'un hakkıysa hakkını vericem
108M€ mu yoksa 180M$ mı?
108 M£ Juve'nin Bütçesi.!
Juventus Football Club SpA said it plans to launch a 104.8 mln eur capital increase in May to cut its debt and relaunch the club.
Oyundaki bütçe tamamen Juventus düşmanlığından kaynaklıdır.
takımlar oyuna transferlerni(Bojinov, boumsong) yapmış olarak başlıyor bu yüzden paralarının büyük bir kısmı gitmiş oluyor başkanları sugar dady olanlar dışında sanırım chelsea fln rekor ücretlerle başlıo bu yüzden olmalı barcelonada az bir bütçe ile başlıo
ben juveyi aldm 2.sezonum bitirdm.butce suan 308M $.ilk sezonda dusuktu baya.
şunu söyliyim juventus biraz cimri takım....başarılar gelsin ondan sonra para veriyolar....
Valensia 1m€, Real Madrid 10m€, Bacelona 5m€ veriyo oyunda... Çok az bütçe veriyolar...
Sene basinda 250 milyon euro zarar ettiklerini biliyorum ama suanki butceleri hakkinda bir fikrim yok.
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
180€ civarı.
gercekte juve ye para cezasida vermislerdi
Gerçekte dünya 3.sü mü 4.sü mü ne Juventus.
yaw liverpoolun 25 trilyon.gs de yonetimden para istiosun 25 trilyon oluo.liverpoolla galatasarayin butcesi aynimi yani.
Bu şuanki kasada ki para değil. 12 ay boyunca kazandığı para. Temmuzda olduğun son bir ayda kazandığı para. Eğer klup bilgilerine girersen asıl parayı orada görebilirsin.
Ben de genkten juventusa yeni geçtimm bana verdikleri transfer bütçesi 165 trilyonn
sacma yanı sponsar fln war ama sampıyon olp cıkmamak bıraszor ama fınansal degerı cok dusmusss.....