Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 177 sonuç

Konu: Türkiye-Norvec

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yediği golde hatası yoktu. Beklediğimden iyiydi, 1 pozisyonda topu bıraktı, onu da dışarı çıkacağını sandı, direğe çarpınca da müdahelesini yapmaya çalıştı.

İlk yarıda defansın arkasına atılan topa, zamanlamayı iyi ayarlayıp çıkması ve Yunan oyuncudan önce müdahele etmesi çok önemliydi. Norveç maçında da kalede Volkan olacaktır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalede Volkan olacak yine kafanızı yormayın hiç.
    Tümer oynuycak yine böyle bir performansın üstüne yedege koymaz.
    Hakan Şükür naptı dün onuda kenara alalım o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Forumda objektif olabilen herkese ama herkese sor deki volkan dünki macta nasildi diye?1 kisi bile süperdi demez.Kötüydü yada idare eder derler.

Yahu sen maci nasil izliyorsun öyle?Istiyonki milli takimin hepsi fenerbahcelilerden kurulsun,sonra gelmis bana fanatizm yapiyon diyon.Volkan kaleciligi falan bilmiyor,bosu bosuna sari kart gördü.Hatali bir gol yedi.Hele topu birakip top direge carpti ve sonucunda onlar bos kaleye atsaydi golü volkan varya bugün tüm türkiyenin hedef adami haline gelirdi.Dua etsin volkan maci kazandik.Yoksa herkes volkani cok güzel elestirirdi.

Tümer dünki macta süperdi ama emre yada yildiray oldugunda tümer onlarin yedegi olacak herzaman.Onlarin kalitesinde degil.Onlar olmadimi tümer milli takimin oyunkurucusu olacak ama onlar oldumu tümer yedekte bekleyecek,bu bu kadar basit.Sen norvec macina hem tümer hem emre ile cik bak bakalim ne oluyor halin?Carew ve solskajer darmadagin ederler milli takimi.

Volkanin cikardigi bir tane %100lük pozisyon göster allah askina!
    bazı yerlere katılıyorum bazılarına katılmıyorum volkan yine iyi değldi ama dün tümer çok iyiydi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede Volkan Norveç maçında oynamalı diğerlerinin pek tecrübesi yok ama Moldova ile oynasaydık Volkan'ın yerine Orkun oynayabilirdi veya Hakan
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bazı yerlere katılıyorum bazılarına katılmıyorum volkan yine iyi değldi ama dün tümer çok iyiydi
    Yahu ben tümere kötü mü dedim?Macin yildiziydi dün.Harika oynadi.Ama tümer bir emre olamaz.Emrenin yedegidir kendisi.Emre geldimi tümer yedek bekleyecek bu kadar basit!

Ayrica dün forumdaki bazi fenerliler maci fenerbahce 100.yil formasini giyerek izlemis belli.

Hakan sükür görünmeyen kahramandi,takimin defansini o yipratti.Dellasi bitirdi.Adamda kosacak hal kalmadi.Ayrica gökhanin golünde gökhanin önünü acan,pasi veren kimdi?Hakan.

Sonra onlarin defansina mac boyunca pres yapti.Kabullenin artik hakanin ölüsü oynar takimda.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Forumda objektif olabilen herkese ama herkese sor deki volkan dünki macta nasildi diye?1 kisi bile süperdi demez.Kötüydü yada idare eder derler.

Yahu sen maci nasil izliyorsun öyle?Istiyonki milli takimin hepsi fenerbahcelilerden kurulsun,sonra gelmis bana fanatizm yapiyon diyon.Volkan kaleciligi falan bilmiyor,bosu bosuna sari kart gördü.Hatali bir gol yedi.Hele topu birakip top direge carpti ve sonucunda onlar bos kaleye atsaydi golü volkan varya bugün tüm türkiyenin hedef adami haline gelirdi.Dua etsin volkan maci kazandik.Yoksa herkes volkani cok güzel elestirirdi.

Tümer dünki macta süperdi ama emre yada yildiray oldugunda tümer onlarin yedegi olacak herzaman.Onlarin kalitesinde degil.Onlar olmadimi tümer milli takimin oyunkurucusu olacak ama onlar oldumu tümer yedekte bekleyecek,bu bu kadar basit.Sen norvec macina hem tümer hem emre ile cik bak bakalim ne oluyor halin?Carew ve solskajer darmadagin ederler milli takimi.

Volkanin cikardigi bir tane %100lük pozisyon göster allah askina!

Top sekmeseydi direge felan carpmayacakti direk auta gidiyordu!! yunanlilarin kacirdigi pozisyonlar disinda bircok pozisyonu kurtardi ben volkan süper oynadi gibi birsey demedim yorumu birdaha oku. Volkan sizin dediginiz kadar kötü bir kaleci degil. Orkun kac milli mac oynamis. Volkan en azindan tecrübeli. Tamam hata yapabilir. Rüstü hic mi hata yapmadi. Nobody is perfect

her maçın havası belli olmaz norveç bosanına karşısındaki gibi kötü oynamayabilir.

ve biz de ynana maçındaki gibi güzel oynamayabiliriz

ve yunan maçında kritik dakikalarda bulduk golu norveçde de gol atmamız gereken dakikaları boş geçmezsek, yunan maçındaki gibi iyi oynamasak bile fark atarız norveçe yeterki isteyelim

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Top sekmeseydi direge felan carpmayacakti direk auta gidiyordu!! yunanlilarin kacirdigi pozisyonlar disinda bircok pozisyonu kurtardi ben volkan süper oynadi gibi birsey demedim yorumu birdaha oku. Volkan sizin dediginiz kadar kötü bir kaleci degil. Orkun kac milli mac oynamis. Volkan en azindan tecrübeli. Tamam hata yapabilir. Rüstü hic mi hata yapmadi. Nobody is perfect

Volkan o karambolde topu birakarak zaten büyük hata yapti.Karamboldesin,topu birakiyon auta ciksin diye.Sacmalik.Sonra gördük volkanin hatasini az daha gidiyorduk gümbürtüye.

Volkan tecrübeli falan degil.Tecrübeli futbolcular böyle hata yapmazlar.Yahu ilk yedigi gol bile sacmaydi.Orkun bence artik milli takimin kalesini devralmali.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O oyuncu nasıldı, bu oyuncu nasıldı yorumu yapılmasın artık. Hakan Şükür de Volkan da Norveç maçında oynayacaktır. Dünkü maçla ilgili yoruları diğer konu üzerinden yapınız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu maçı alırız.sakatlıklarımızda düzelirse ilerleyen maçlarda durduramazlar millilerimizi.
    bu maç 2-1 bitcek... tuncay yine maçın yıldızı olur..

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    sana katılıyorum ama kısmen volkandan daha iyi kaleci çıkarabilir bu ülke ama yunan maçına tek aday vardı o da volkan

ve rıdvan dilmenin de dediği gibi en büyük avantajımız dünya straımız yok ama alternatifi bol olan bi kadromuz var ne akdar sakat olursa olsun onun yerini doldurabilecek futbolcularımız var bunun da en iyi örneği yunan maçı belki de 10-15 kişi eksikdi ama kim aradı bi futbolcuyu ??

idda ediyorumki yunana maçının karşısına cıkan bütün futbolcularda sakat olsaydı bi 11 daha çıakrdı terimden yunanı yenmek için

Zafer sarhoşu olmassak kesin yeneriz... Zaten Norveç ide yenersek bu iş burda tamam... Beyler şimdiden biletlerinizi ayırın... Seneye İsviçre-Austria dayız...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yaaaa birakin su laflari takimimiz kazaniyor siz hala futbolcu tartisiyorsunuz

14. Default

Arkadaşlar gerek Norveççe öğrendiğim için,gerek İskandinav ülkeleri ilgi alanım olduğu için ve tabii futbolu sevdiğim için bu konuda kendimde yorum yapma hakkı buldum.
    Bence Norveç'in Bosna maçını tamamen dikkate almak hata olur.Çünkü;
    1-Maçtan önce Bosna'nın siyasi sebeplerden dolayı maça çıkmayacağı dedikodusu Norveçlileri rehavete soktu.
    2-Maçtan önce Ullevål Stadion'daki olaylar da Norveçli oyuncuları olumsuz etkiledi(hiç bir Tippeligaen maçında sahaya Bengal Meşalesi fırlatılmaz )
    Bundan ötürü Norveç iddiasını devam ettirmek için sahaya mutlak galibiyet amacıyla çıkacak ve hiç şüphesiz boş tribünler onlar için avantaj olacaktır.
    Umarım Millîlerimiz 3 puanı alır ve 2008'i garantileriz.
    Saygılar
    Troillongan

Nesil
    2003

Acikcasi Volkan'in her hareketinde benim yuregim agizima geldi. Gerek ileriye vurdugu toplarda, gerek zaman gecirmek icin yanibasinda duran Yunan futbolcuya davetiye cikartircasina da top sekirmesinde. Bir pozisyonda kalesinden erken cikarak defansin arkasina atilan toptu uzaklastirmasi disinda cok pozitif bir hareketini gozlemleyemedim.

Belki de ozellikle cok batti yaptiklari gecmis sabikalarindan dolayi ama bana Yunanistan macinda hic guven vermedi acikcasi. Bence Volkan'in en buyuk handikap'i, kalesinde cok fazla tehlike gormeyen Fenerbahce'de oynamasi. Buyuk takimlarda oynayan kalecilerin en buyuk handikap'i da zaten kendilerine az top gelmesi ve eger maca konsantre degillerse kolay golleri yemeleri.

Ornegin Ingiliz milli takiminda kaleyi Seaman'dan devralan David James oynadigi kulubunde surekli baski altinda oldugu ve bir cok kurtaris yapmasi gerektigi icin cok formda gorunmesi ancak Ingiltere milli takiminda oynadigi zaman ve kalesine az top geldigi icin kolay goller yemesi, James'in bu yuku kaldiramayacagini gosterdi.

Alternatif var mi? Ne yazik ki yok. Ancak bence Volkan bir kaleci olarak cok yuksek potansiyeli olan bir kaleci olmadigini simdiye kadar yaptigi karar hatalari ile gosterdi. Umarim arkasindan gelen kaleciler ozellikle zihinsel olarak daha iyi yetisir ve buyuk takimlarin ve milli takim'in kalesinde oynayacak kivama gelirler. Teknik direktorluk yaptigi surece Senol Gunes gibi bir kaleci'nin bir kaleci yetistirememesi bir bosluk bence. Engin Ipekoglu umarim bu konuda biraz daha basarili olur. Ve tabii eger Mondragon ve Cordoba gibi kalecileri ulkemizde kaleci antrenoru olarak tutabilirsek ve Turk kaleci yetismesinde onlarin deneyimlerinden yararlanabilirsek 5-6 sene icinde Turkiye'den cok iyi kaleciler cikmamasi icin bir neden yok bence.

Norvec macina gelince, ben urkmuyorum desem yalan olur. Ozellikle hiz ve kuvvet acisindan Milli takimimizdan daha iyi olan Norvec Yunanistan'dan cok daha direncli olacaktir. Ileride yapacaklari baski defansimizi cok daha zorlayacak ve ozellikle kontra ataklarda pozisyon hatalari yapan Hamit ve her ne kadar Yunanistan'a karsi iyi oynamis olsa da az deneyimli ve fiziksel olarak cok ust seviye'de olmayan Volkan Yaman zayif kalacaktir. Orta sahada Turkiye kolay top kaybederse, Norvec defansimizi cok zorlar. Bu mac bence Turkiye'nin 2 on libero ile oynayip, Gokdeniz veya Tumer'in forvete yakin oynayip ozellikle dripling ile Norvec defansini gobekten delmeye calismasi gereken bir mac. Rakibin hava hakimiyeti olan defans oyunculari oldugu ve orta yapmayi pek bilmeyen kanat oyuncularina sahip oldugumuz icin Norvec'e gobekten kivrak ve dripling becerisi olan oyuncular ile yenme ihtimalimiz daha yuksek olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Kalede : Volkan
    Defans göbekte: Emre Aşık,Servet

Eğer tek ön libero ile çıkarsak bu üçlünün yüzünden perişan oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

kesinlikle alacaz bu maci. Beyler ben Volkan Yaman'i cok begendim ilk maci olmasina ragmen 0 hata ile oynadi.

Nesil
    2006

maçı türkiye 2-0 alır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

banko biziz 5 misli oynıcam tek maçtır umarım...

norvecten riise ve carew den cekiniyorum riisenin sutlari cok sert ve isabetli carew i servetle durdurursak sorun olmaz ama markaj dan kacarsa kotu olabilir... fatih terim gerekeni yapacaktir...

Bana göre en zor maçlarımızdan biri. Norveç için bu maç ölüm kalım maçı olacaktır. Umarım Yunanistan galibiyetini unutup bu maça çıkarız. Rahat oynarsak kaybedebiliriz, bu yüzden çok dikkatli oynamalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

arkadaslar lutfen kadro yorumlari yapmayalim terim yine ilginc bir kadro cikarir daha dogru norvec i iyi analiz yapar b uyuzden yok su ouynasin yok bu oynamasin yunanistan macindaki kadroyu size sorsaydik terimi topa tuardiniz onun icin kadro yorumu lutfen yapamayalim

23. Default

bu maçıda aldık mı artık önümüz açık.. birde bosna maçı var..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Bu maçı yenersek Önümüz açılır..Yeneceğimizide Ümit ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ben bitek kaleciden korkuyorum inşallah başka kaleci çıkarır

1-1 berabere bitti
    bunu iyi hatırlayın

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Norveç kaybetmenin hırsıyla Türkiye farklı kazanmanın rehavetiyle çıkarsa ummadığımız bir sonuç alabiliriz ancak Fatih Terim buna izin verneeyecektir.Zorda olsa bu maçıda kazanırız gibi geliyor.Bu maçı kazanırsak rahatlarız iyice bunun bilinciyle skor için oynamalılar.

Nesil
    2006

türkiye bu maçı kayıpsız kapatır..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bu maçı alırsak çok iyi olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bir destan daha yazacağız ALLAHIN izniyle
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri