Quote Originally Posted by umutcanerkut
abi onların bireysel kazançları ne
Onların derken eğer organize edenleri kastediyorsan bir beklentileri yok zaten...Şimdi Akut veya başka bir yardım kuruluşumuz birşeyler yapınca bir beklentileri nasıl olmuyorsa orada da aynı durum geçerli...Sponsorların reklam amacında olduğunu zaten belirttim...

Yardımların gönderildiği bölgeler sürekli değişiyor...Afrika, Asya ve Güney Amerika yoğun olarak yardım yapılan bölgeler...Örneğin açlığa karşı olan link 3 ay Somali'ye yardım yapıyorsa 3 ay Afganistan'a yapıyor yardımları...Yağmur ormanları konusuna gelince, gelecekte daha güzel bir dünya olması için önemli bence...Bazı kuruluşlar sadece çevre konularına yardım yaptıkları için bu tür bir uygulama söz konusu...

Tabi güvenip güvenmemek size kalmış...Herkes kendi içinde bu kararı verecek...Hayvanlardan veya yağmur ormanlarından banane diyorsanız tıklamayın onlara ...Ancak yeniay arkadaşımızın belirttiği duruma ben kendi adıma katılmıyorum...Sadece müslümanlara yardım yapmak veya onlara öncelik vermek bence doğru değil...Tabi yeniay'ın düşüncesinede sonsuz saygım var...

Hangilerine istiyorsanız onlara tıklayın...