Beyler benİm oyunda Maça girdiğim de oyuncular çok yawaş hareket ediolar match spedd i sonuna kadar getirdim öbürünüde ama hala çok yawaş kaydedip yeniden oyuna girdim ama yine aynı bi bilgisi olan warmı
Beyler benİm oyunda Maça girdiğim de oyuncular çok yawaş hareket ediolar match spedd i sonuna kadar getirdim öbürünüde ama hala çok yawaş kaydedip yeniden oyuna girdim ama yine aynı bi bilgisi olan warmı
Goal skinmı kullanıosun???
o ney ki??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok kullanmıorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sorunu hallettim sorun seymis ben 7.01 yama warya onu indirmeden direkt ***** yaptimsim ondanmis ilgilendiiniz icin tesskr ederim
İyi oynamalar sana...
Beyler benimde bu sorun başıma geldi şimdi acaba ne yapıcam yardımcı olurmusunuz ?
ben şe yapıodum eski bilgisarda arkada çlalışan bütün prog. kapatıorum (sağ aşağıda simgesi olanlar) oyunun sesini nide kapatıodum o zaman rahatça oynuodum
bende de aynı sorun var.. 7.01 yüklü.. oyuna girerken herşeyi kapıyorum nerdeyse, ama maç yine çok yavaş oynanıyor.. adamlar kağnı gibiler..! nasıl yardımcı olabilirsiniz bana???
bende ilk defa duyuyorum
galba oyunlar sahte die böle
oyun korsan ondan aslında config den ayarlanırda hangisinden
bende de ayni problem var/oyun cok yavas.nasil ayarlicaz bi arladas yardimci olursa cok seviniriz.s'md'den cok tesekkurler..
İkisinide sondaysa bil'le ilgili sorun wardır.....
Goal Skinde Bendede oldu Ama Diğer Skinlerde Hiç başıma Gelmedi.
Sisteminizin özelliklerini yazarsanız daha iyi bir açıklama yapabilirim.
Arkadaşın sorunu illegal bir sorun.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi