1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by rdoan View Post
    bende de buna benzer bir problem var.18 19 yasinda 2-3 sirp oyuncu aldim.Work permit deneyip fail oldu ama oyuncular geldi.simdi oynatamiorum ancak affiliate clublerime de gondermeye calsinca surekli work permit fail oluyor.acaba direk normal loan mi yapmam gerekio bunun icin? bu oyuncuları nasıl seyler yaptıklar ve ne kdr beklettıkten sonra kadromda oynatabılme sansım war?yardım edersenız sevınırım

ıyı oyunlar
    Affilate club yani kardeş kulübünüzün İngiltere dışından bir kulüp olması gerekiyor. İspanyol kulüplerinden biri ile bağlantı kurup oyuncunuzu 3 yıl oraya gönderin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sorumu bu kısma yazmam gerekiyormus

1)Yıllar ilerledikce oyun hizindan ciddi bir dusme oluyor mu?Yani 2007 deki hiz ile mesela 2012 arasindaki hiz..

2) Bilgisayarim p3 256 ram var..Database kucuk yapıp kac ligi rahat oynayabilirim ne onerirsiniz??

3)Oyunun hizli olmasi icin yapabilecegim ince ayarlar var mi?Varsa bunlar neler?

merhaba
    FM2007'de orta derece ile oyun açtım.(oyunu açarken soruyor kısa orta geniş gibi birşeylerdi)Şu anda fb ile 3, sezounumdayım.Avrupada birçok başarı aldım ama hala avrupada birinci takım ecc ikinci elemelerden başlıyor.3-4uefa 5.de euro cup vasede bu işte bir yanlışlık yokmu?2 şampiyonlar lgi 2 süper kupam var.Ama hala bu kadar az takımın avrupada oynaması ilginç değilmi?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KaaN1758 View Post
    ya arkadaslar bu fm türkce klavyeyi nerde bulabilirim
    FM için Türkçe klayve bulamazsın. Ama oyunda bir ayar ile klavye dilini İngilizce yapmaktan kurtarabilirsin. Tek yapman gereken aşağıda vereceğim linkteki konuyu okuman:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24105

Quote Originally Posted by tvolkan View Post
    merhaba
    FM2007'de orta derece ile oyun açtım.(oyunu açarken soruyor kısa orta geniş gibi birşeylerdi)Şu anda fb ile 3, sezounumdayım.Avrupada birçok başarı aldım ama hala avrupada birinci takım ecc ikinci elemelerden başlıyor.3-4uefa 5.de euro cup vasede bu işte bir yanlışlık yokmu?2 şampiyonlar lgi 2 süper kupam var.Ama hala bu kadar az takımın avrupada oynaması ilginç değilmi?
    Bu tek senin başarın ile olmuyor. Diğer Türk takımları'da Avrupa'da başarılı olması gerekiyor. Çünkü onlar başarılı oldukça ülkeye puan getiriyor. Her yıl ortalama puan alınıyor ve her yıl beş yıl önce aldığın puan silinip bu yıl aldığın puan ekleniyor.

Mesaj Yetkileri