Wigan mali krizden sonra Premier ligde 5. sırada bulunan Porstsmouth ile karşı karşıya...
VS 
Kadrolar...
Rakibimiz maça çok iyi başladı.
Sürekli atak yapıp bizi boğuyorlardı.
Tabi bunda krizin etkisi de vardı...
Derken olan oldu ve 6. dakikada Scharner kendi kalesine atarak Posrthmouth'u 1-0 öne geçirdi.
Scharner dakika 6 (kk) Porsmouth 1-0 Wigan
Porstsmouth golden sonra ataklarına devam ediyordu.
Golden 9 dakika sonra bana göre geleceğin yıldızı Manuel Fernandes takımını 2-0 öne geçirdi.
Fernandes dakika 15 Porstsmouth 2-0 Wigan
Bu golden sonra iyice dağıldık ve ilk yarı 2-0 bitti.
<<Klasik Soyunma Odası Konuşması>>
Erdem Kazan :::Arkadaşlar tamam 2-0 yenik duruma düştük ama maçı çevirme olasılığımızda var.Adamlar ilk yarı çok koşup yoruldu.İkinci yarı çevirebiliriz maçı..
Jemba Jemba :::Yapma hocam.Rakibimiz çok güçlü.Üstelik deplasmanda oynuyoruz.Hayatta çeviremeyiz.
Erdem Kazan :::Seni oyundan alırsak alırız maçı..
O'shea :::Peki nasıl olacak o hocam...
Erdem Kazan :::Dediğim gibi çok yoruldular.Onun için ikinci yarı fazla koşamayacaklar.Bu nedenle de bizim alanımıza uğrayamayacaklar.Bizde bunu değerlendirip atak oynayacağız.
Şimdi Jemba Jemba sen çık senin yerine McCuloch girsin.3'lü forvet oynayacağız.Görürsünüz maç sonunda bu 3'lü forvet taktiğim ile ellerde taşınacağım..

<<İkinci Yarı>>
İkinci yarı rakibimiz beklediğimizin tam tersine daha da dinç bir şekilde sahaya çıktı
Bizde atak oynayınca adamlar tek kale oynadılar..

Sürekli bastırdılar ve en sonunda 76. dakikada Benjani ile 3-0 öne geçtiler..
Benjani dakika 76. Porstsmouth 3-0 Wigan
Son olarakda hakem Neil Wright son düdüğünü çaldı...
<<Maç Sonrası>>
Spiker :::Erdem Bey görüşlerinizi alalım.
Erdem Kazan :::Arkadaşlar bu maçtan sonra anlamış bulunmaktayım ki İngiliz hakemler çok başarısız yada adaletsizler.Bizim 2 penaltımızı vermediler ve rakip oyuncu Sol Campbell'e kırmızı kart yerine sarı kart gösterdiler.
Spiker :::İyi ama Erdem bey sizin penaltı olacak pozisyonunuz bile yoktu ki..
Ayrıca hakemleri bir maç yüzünden neden bu kadar olumsuz eleştirdiniz anlamadık..
Erdem Kazan :::Bir maç yüzünden mi.Saçmalamayın canım.Bir maç olurmu.Çünkü Charlton ve Tothenam maçlarında hakemin desteği olmasaydı onları yenemezdik..

Ayrıca M.United maçından da 1 puan alamazdık dimi ama..
.Demekki bir maç değilmiş..

Spiker :::Ne yani siz o maçları hakem hatası yüzündenmi kazandınız..
Erdem Kazan ::: Eeee şey.Biliyosunuz işte benim dilim çok sürşüyo..

Spiker :::Erdem Bey son bir soru daha.İkinci yarıya 3'lü forvet taktiği ile çıktınız.Yorumcular bu taktiğin Wigan'ı bitiren taktik olduğunu söyledi.
.Bu taktiği neden verdiniz..
Erdem Kazan :::Canım ben öyle saçma sapan bi taktik verirmiyim hiç..
.Oyuncular kendi aralarında yapmıştır..

Spiker :::Sayın Politt herkes sizin maçta yediğiniz gollerin hatalı olduğunu ve maçı sizin yüzünüzden kaybettiğinizi söylüyor.Ne diyeceksiniz..
Politt :::Bi kere hiç boşuna sallamayın.Daha maçtan çıkalı 5 dakika oldu.Herkes nasıl söylüyo onları..
.Yediğim gollere gelince de ; Bence hatasızdı.Tamamen taktiksel hatalar vardı.Ayrıca herşeyide benden beklemeyin ben devlet değilimm..
.Son olarak da ben o herkesi çok iyi tanıyorum.Şu röportaj bitsin sorarım sana..

Spiker ::: Hehe ne güzel şaka yapıyosunuz.Neyse bir sorum daha var.Siz klüpden ayrılmak istiyormuşsunuz neden acaba..Krizlemi alakalı..
Politt :::Krizle uzaktan yakından alakası yok.Benim ayrılmak istememim sebebi tamamen duygusal..
.Ama eğer Bank Mellat takıma istediği krediyi verirse kararım değişir..

Evet Yine Puan Kaybettik.Hemde Çok Ağar Bir Şekilde.Mali Krizde Var Zaten.Ama Dediğim Gibi Ne Olursa Olsun Klüp Kümede Kalacak.20 Sırada Olsak Bile...

TÜm Okurlara Şimdiden Teşekkür Ederim