Artık transfer sezonu açıldı.Kaybettiğim bunca puanı telafi etmek için kadroyu güçlendirmek lazımdı...
Erdem Kazan :::Evet arkadaşlar sorularınızı alayım..
The Sun :::Sayın Erdem bey takıma bomba transferler yapacağınızdan bahsetmiştiniz.Hani neredeler.
Erdem Kazan :::Şimdi arkadaşlar klübümüzün bütçesi belli.Bu kadar az bir bütçemiz (21M $

) varken birde saolsun başkanımız 4 de birini cebine atmış onun için transferler pek bomba olmayacak gibi...
Başkan :::Erdem Kazan'ın tüm dedikleri yalandır.Zaten onu başa ben getirmedim.Liselilerin zoru ile geldi.Umarım istifa eder...
The Sun :::Başkanım paraları cebinize attığınızdamı yalan.Erdem bey sizin yüzünüzden transferleri küçük yapacakmış.Ne diyeceksiniz...
Başkan ::: Erdem Kazan hiç bir şey ispat edemez.Zaten takımımızı küme düşürecek hala niye konuyu değiştiriyo anlamadım.Gitsin takımı kurtarsın...
Taraftarlar :::Erdem Kazan istifa etsin.Başkanımıza kimse iftira atamaz.O gerçektende çok iyi biridir.5 vakit namazını kılar.Neden böyle bir şey yapsın ki.Ayrıca küme düşüyoruz.Erdem Kazan hala neyi bekliyor anlamış değiliz...
Bu konuşmalardan bir saat sonra Erdem Kazan'ı klübün başında görmek istemeyen Başkan bir gece barından çıkarken yakalandı işte görüntüleri...
<<ERTESİ GÜN>>
Şok Şok.Jemba Jemba Aston Villa takımından Wigan klübüne 2.9M $'a transfer oldu.Erdem Kazan İlk bombasını patlattı.
Jemba Jemba :::Ben aslında o kadarda iyi bir futbolcu değilim.Sadece Kamerun'luyum ve adım güzel.Jemba Jemba diyince insanın içi bir hoş oluyor.

Erdem Kazan beni niye aldı acaba.Heralde taraftarı kandırmak için.

.
Wigan Kansas City'de oynayan siyahi futbolcu Eddie Johnsen'ı 2.2 M dolara aldı.Gündem yaratan Erdem Kazan <<Bir forvete ihtiyacımız vardı ve biz onu bulduk.Ancak bulduğum forvet Eddie Johnsen değil..
>> şeklinde konuştu..
Eddie Johnsen :::Wigan benim için çok iyi oldu.Kendimi Avrupa'da gösterme fırsatının yakaladım ,daha da bırakmam.Çünkü Erdem Kazan'a beni takıma alması için 2.000$ bayıldım.

..Tabi burası şaka...Erdem hocamız gerçektende çok profesyonel.Herkes tarafından olumsuz eleştiriliyor ancak yanlış yapıyorlar.Ayrıca Erdem Hocam kalan 3.000$'ı yarın tahsis edeceğim ..

.
Wigan Manchaster United'li John O'shea'yi 6.75M$'a aldığını açıkladı.Böylece 3. transferinide tamamlayan Wigan hedefini büyülttü...
John O'shea ::: M.United'de çok mutsuzdum.Bu zamana kadar hep şampiyonluk oynadım.Birazda hedef küçültmeyi tadacağım.Wigan'ın sezon sonunda küme düşeceğine inandığım için buraya geldim..

.Bir takımı birinci lige çıkarmaya çalışmak çok güzel olacak..
Luccin Atletico'dan ayrıldı.Atletico'nun Fransız yıldızı Luccin Atletico'dan Wigan klübüne 7M dolara transfer oldu.Atletico yöneticilieri <<Bizim açımızdan çok kötü oldu.Luccin gibi bir oyun kurucumuzu kaybettik.Umarım gittiği yerde mutlu olur>> dediler.Peki ya diğer tarafa ne dedi...
Erdem Kazan :::Takımımıza şu ana kadar aldığımız en iyi oyuncu.Onun bize layık olacağına inanıyorum.Fransız olması hiç bir şeyi değiştirmez.Bizde ayrımcılık yok.Antrenman ve maç yaparken bizimle olmasına izin veriyorum.Bu kadarı yeter...
Peter Luccin :::Yorum yapmak istemiyorum.Bu lanet takıma nasıl geldim anlamış değilim.Sanıyorum görüşme sırasında bana hap verdiler.Neyse artık geleceğe bakacağım...
TRANSFER SEZONU KAPANIR...