Sezon bitmiş ve yeni sezon başlamadan her takımda transfer çalışmları başlamıştı.Yönetim Murat Özdemir'in durumunu hala düşünüyordu.Ama Murat Özdemir transfer çalışmalarına başlamıştı bile.Bunun içinde mevcut oyunculardan bir kaç tanesini elden çıkarmak gerekirdi.

İlk talihli isim El Hadji Diouf'du.İnter'den geldi ilk teklif 9.25 MN € idi teklif fakat ben 20.MN € önerdim satmak için.Ardından Arsenal,Chelsea,Real Madrid adeta Bolton'un yıldızı için sıraya girmişlerdi.En son Başkan Arsenal'de karar kıldı ve anlaşıldı.

Bu arada Murat Özdemir'de transfer çalışmalarına hız vermişti.Her yerde oyuncu aratıyordu yardımcılarına.Fakat kendi takip ettiği bir yer vardı ki belkide en çok yarar oradan gelecekti.Orası da küme düşen Newcastle United.Her oyuncusu üzgün ve takımdan ayrılmak istiyordu.Bu kulüp Bolton için iyi bir şans olabilirdi.

Öte yandan Pedersen kontratı bitiyordu ve anlaşmak istemiyordu tekrar Bolton'la ve olan oldu ve Southampton'a gitti.Açıkcası bende ona pek şans vermemiştim benim açımdan iyi oldu...