-
Maci anlatmak gerekirse bunu 2 sekilde anlatmaliyiz.1.yari ve 2.yari olarak.
1.yari takim olarak cok kötüydük,norvecin havadan cok iyi olmasina ragmen inatla havadan oynadik ve cok pas kaybi yaptik.Sonucta pas kayiplari sikintiya soktu bizi.Ve cok basit goller yedik.Hele 2.gol okadar pis bir goldüki tam köseye gitti.Tümerin ben oynamamasi gerektigini,onun yerine tugayin veya mehmet topuzun oynamasi gerektigini ve taktigimizin cift ön libero olmasi gerektigi kanisindaydim.Düsüncemde yanilmadim,tümer cok kötüydü tabi bunda yorgunlugundada etki var.Oda cok top kaybetti ve onun cikmasi ve yerine volkanin girmesi dogruydu kanimca cünkü sabri sol bekte ne kadar cabalasada vasati asamiyordu.Takim olarak kötüydük bu bölümde...
2.yari cok baskili basladik tabi bunda fatih terimin devre arasinda futbolculari motive etmesi cok önemliydi.Sonunda yerden oynadik,iyi paslastik ve araya atilan paslarla hücumda cok etkili olduk nitekim ilk 10 dakikada cok önemli 3 pozisyon bulduk.Gol gelecekti bu cok net bir sekilde belli oluyordu zaten.Sabri sag kanada gecti ve orada iyi oynadi,siritmadi orada.Ben hakanin cikmasini onun yerine gökhan ünalin girmesini bekliyordum ama fatih hoca onu cikartmadi.Nitekim hakan yorgunlugunun verdigi etkiyle kötüydü bugün.Gökhan taze kan olabilir,araya atilan toplarda basarili olabilirdi.Emre ikinci yari takimi aldi eline resmen.O oynatti takimi ve cokta iyi oynatti.Gercekten cok iyi oynadi emre.Tuncay takimda kötü olan baska futbolcuydu,gereksiz calimlar denedi,cok top kaybi yapti ve kötüydü bugün.
Hamit icin apayri bir paragraf acmak lazim.Ben hayatimda bu kadar istikrarli bir futbolcu görmedim.Her mac iyi oynarmi insan ya.Mükemmel bir futbolcu gercekten.Takimi sag kanatta iyi yönetti.Ve sonunda frikiklerde kalecininde acemligiyle takima beraberi getirdi.Süpersin Hamit!
Volkana kizmak istiyorum aslinda 1.golde iyi yatabilirdi ama o yatmadi ve bos birakti adami oda atti.Hala israr ediyorum,volkanin bu takimda isi yok!
Bir taraftanda karsi takimin kalecisi cok acayip biriydi.Cepheden cok zaaflari vardi ve bunu degerlendirmeliydik.Besiktasa geldiginde hemen gönderilmesinin sebeplerinden biriyde buydu.Onun icin tugay veya mehmet topuzun oynamasini söylemistim.Eger ikisinden biri tümerin yerine maca baslasalardi kesin gol atarlardi.Hamitte norvec kalecisinin zaaflarini iyi degerlendirdi.
Sonucta böyle maci 2-0dan 2-2ye getirdik.Mutluyuz,liderligi birakmadik.Cok büyük avantaj sagladik.Artik avrupa sampiyonasina kesin gittik diyebiliriz.
Mesaj Yetkileri