1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Kezman'in Türkiye Saskinligi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gol atamiyorya,ligde 16 macta 6 gol attiya basladi yine su üzerine cikma cabalarina

Gecen sene gökhan ünal 25 gol atti.Fatih tekke ondan önceki sezon 31 gol atti.Hoijdoonk geldigi sezon 24 gol atti.Yani eger istersen,mücadele gösterirsen gol atarsin.Bahane aramazsin!
    Bu demektirki Fatih ve Gokhan, Kezman'dan kat kat iyi forvetler.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bu Lafına sadece gülüyorum Kezmandan daha iyi forvetlermiş Adamın daha ilk senesi yerden yere vurdunuz.Kezman İstediğini veremedi verdiği zaman herkez gördü neler yaptığını Biraz zamana ihtiyacı var o kadar hemen kıyaslama yaparak tartışma çıkmasın Bu şundan iyidir Bu Daha çok gol atmış Biraz zaman verilmesi Lazım bekleyip sezon sonunda göreceğiz..

Quote Originally Posted by ibig61 View Post

Bak lafi istedigin yöne cekiyorsun.Amacin tartisma cikarmaksa tartisiriz benim icin sorun yok

Kezman hollanda liginde gol krali olmustur vs.dogru ama hollanda ligi kadar kolay gol atilan bir avrupa ligi yoktur.Kezman chelseaya geldiginde orada nasil bir forvet oldugunu oynadigi 35 macta attigi 4 gol ile göstermistir.Hadi diyelim uyum sorunu vs.Geldi atl.Madride orada her macta ilk 11de oynamasina ragmen 8 gol.Bak bunuda gecelim herseyi gectigimiz gibi.Geldi türkiyeye yer yerinden oynadi,gerci benim icin gereksiz bir transferdi,fbnin burada zararli cikacagini biliyordum.Neyse oynadigi 16 macta 6 gol atti.Simdi sen böyle bir futbolcuya golcü mü dersin?Hayir!iyi futbolcumu?Bazen iyi oynuyor,takimi icin birseyler vermeye calisiyor.Ama fenerbahce bunu neden aldi?Gol yükünü tasiyabilmesi icin.Eger asist yapacak diye alsaydi alex ne güne duruyor?Veya appiahi alexin yanina alirdi,oda cok iyi asistler yapan biriydi.Kezman ise 3-4 asist ve 6 gol ile türkiye liginde bile kalitesini ispat edemedi...

Gelelim gökhan ünal soruna.Bence gökhan ünal iyi bir forvettir,golcüdür ve yeri geldiginde avrupaya gidebilecek bir potansiyeli var.Simdiden onu kezman ile kiyaslamak yanlis.Ama diyorsanki türkiye ligini ele alip degerlendir.Bende derimki havada karada Gökhan ünal Kezmani sollar!

Fatih tekkeyi tartismak bile sacma.O türkiyenin yetistirdigi en iyi golcülerden biridir.Zenitte oynadigina bakmayin,1-2 sene icerisinde ingiltere veya ispanyaya gider orada firtina gibi eser.Fatih tekke mükemmel bir forvettir.

Mesaj Yetkileri