VS 
Şanssız Porstshmouth mağlubiyetinden sonra kendi evimde 19. sırada bulunan Fulham ile karşılaşacaktım.
Kadrolar...

Bu maçtan .... korkusundan dolayı (yanlış anlamayın noktalı yere
<<küme düşme>> lafı gelecek.

) galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu.
Ve Maç başladı.Karşılaşmaya iyi başladım.
İlk atakları sürekli ben yapıyordum.
Sağdan soldan inanılmaz geliyordum
Derken 37. dakikada Gary Teale'nin muhteşem ortasına Kamara harika vurdu ve 1-0 öne geçtik.
Kamara dakika 37. Wigan 1-0 Fulham
Bu golden sonra iyice rahatladık.
Artık gol pozisyonuna daha rahat giriyor ve daha tehlikeli oluyorduk.
Ancak kaleci Niemi kalesinde devleşti.(Ben ne bileyim niye kardeşim adamın oynayası gelmiştir.

)
Ve Hakem ilk yarıyı bitirdi.
<<Soyunma Odası>>
Erdem Kazan :::Arkadaşlar helal olsun size.Gerçektende muhteşemdiniz.
Johnsen :::Muhteşemmi.Yapma hocam oynadığımız takım 19. sırada.Aynı oyunu Chelsea'ye karşı oynasak 5 tane yerdik..

Erdem Kazan ::: Bak Johnsen aslanım anlıyorum gençsin ama yazık olacak o gençliğine.
.Anlamadığın işlere bulaşma.Taktiğe devam arkadaşlar.2. yarı en az 5 tane daha atarız..
<<İkinci Yarı>>
İkinci yarıda ataklarımız devam etti.
Fulham kendi defansından bile çıkamaz oldu
Biz tam ikinci golü beklerken kontra atak ile skor 1-1 oldu.
Hemde 88. dakikada Björn Runström'un ayağından.
Runström dakika 88 Wigan 1-1 Fulham
Spiker :::Evet sayın seyirciler şu anda taraftarlar inanılmaz bir şekilde ıslık çalıyorlar.Adeta kulakları sağır edercesine bir ses bu.Hatta o kadar kötü ki.......
Yönetmen ::: Salak o ses ıslık değil hoparlörden geliyor.Mikrofonu uzak tut..

Spiker :::Evet özür diliyorum teknik bir arıza oldu yayınımıza kaldığımız yerden devam edicez.Şu anda golden sonra kameralarımızı Erdem Kazan'ın üzerine çevirdik.Evet gerçektende çok sinirli gözüküyor.Maç sonrası onunla röportaj yapacak arkadaşıma şimdiden Allah rahmet eylesin diyorum..

.
Golden sonra atağımız olmadı.
Maalesef hakem Rob Styles maçı sona erdirdi.Maçın yıldızı Fulham'dan Zat Knight...
<<Maç Sonrası>>
Spiker :::Erdem Bey görüşlerinizi alalım.Hala 20. sıradasınız ve puan kaybetmeye son sürat devam ediyorsunuz.
Erdem Kazan :::Şimdi şunu diyeyimki bu maçtan sonra kümede kalacağımıza bende inanmamaya başladım..
.Zaten bu kadroyla kümede kalmak zor işti.Ben baştan beri başarısız olacağımızı biliyordum..
.
Spiker :::Aman Erdem Bey.Kovulmak için can atıyosunuz gibi.
Erdem Kazan :::Hee ben şey kovulurmuyum gerçektende.Canım sizde hiç şakadan anlamıyorsunuz..
.Tabiikide Wigan kümede kalacak,Krizi atlatacak,Mazot 1YTL olacak, Ezilenler Kalkınacak.

.
Spiker :::Sayın Luccin oyun içinde bir ara yere düştünüz neden acaba.
Luccin :::Hengisinden bahsediyorsun.
Saydım tam 15 kere yere düştüm.İngiltere'de oynamak zor iş.
Spiker :::Efendim bir ara kendi kalenizin direğine kafanızı vurup yere düştünüz ya ondan bahsediyorum..

Luccin :::Haa evet o pozisyonda bir anda başıma ağrı girmişti bende dayanamadım vurdum

.Malum hap,alkol,sigara hepsi bir arada olunca..

Herkese Tekrar Tekrar Teşekkür...