Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 510 sonuç

Konu: Erdem Kariyer

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default Kariyer

Devamını bekliyoruz.

Süpersin harkasın mükemmelsin!..

Böyle devam...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Erdem abi harbiden çok güldüm yaa Mükemmelsin

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bu ne yauu böylee!!! Abi cok süper olmus. Diyaloglar muhtesem!!! BRAVOOO

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Porstsmouth VS Wigan

Wigan mali krizden sonra Premier ligde 5. sırada bulunan Porstsmouth ile karşı karşıya...

VS
    Kadrolar...

Rakibimiz maça çok iyi başladı.

Sürekli atak yapıp bizi boğuyorlardı.

Tabi bunda krizin etkisi de vardı...

Derken olan oldu ve 6. dakikada Scharner kendi kalesine atarak Posrthmouth'u 1-0 öne geçirdi.

Scharner dakika 6 (kk) Porsmouth 1-0 Wigan

Porstsmouth golden sonra ataklarına devam ediyordu.

Golden 9 dakika sonra bana göre geleceğin yıldızı Manuel Fernandes takımını 2-0 öne geçirdi.

Fernandes dakika 15 Porstsmouth 2-0 Wigan

Bu golden sonra iyice dağıldık ve ilk yarı 2-0 bitti.

<<Klasik Soyunma Odası Konuşması>>

Erdem Kazan :::Arkadaşlar tamam 2-0 yenik duruma düştük ama maçı çevirme olasılığımızda var.Adamlar ilk yarı çok koşup yoruldu.İkinci yarı çevirebiliriz maçı..
    Jemba Jemba :::Yapma hocam.Rakibimiz çok güçlü.Üstelik deplasmanda oynuyoruz.Hayatta çeviremeyiz.
    Erdem Kazan :::Seni oyundan alırsak alırız maçı..
    O'shea :::Peki nasıl olacak o hocam...
    Erdem Kazan :::Dediğim gibi çok yoruldular.Onun için ikinci yarı fazla koşamayacaklar.Bu nedenle de bizim alanımıza uğrayamayacaklar.Bizde bunu değerlendirip atak oynayacağız.
    Şimdi Jemba Jemba sen çık senin yerine McCuloch girsin.3'lü forvet oynayacağız.Görürsünüz maç sonunda bu 3'lü forvet taktiğim ile ellerde taşınacağım..

<<İkinci Yarı>>

İkinci yarı rakibimiz beklediğimizin tam tersine daha da dinç bir şekilde sahaya çıktı

Bizde atak oynayınca adamlar tek kale oynadılar..

Sürekli bastırdılar ve en sonunda 76. dakikada Benjani ile 3-0 öne geçtiler..

Benjani dakika 76. Porstsmouth 3-0 Wigan

Son olarakda hakem Neil Wright son düdüğünü çaldı...

<<Maç Sonrası>>

Spiker :::Erdem Bey görüşlerinizi alalım.
    Erdem Kazan :::Arkadaşlar bu maçtan sonra anlamış bulunmaktayım ki İngiliz hakemler çok başarısız yada adaletsizler.Bizim 2 penaltımızı vermediler ve rakip oyuncu Sol Campbell'e kırmızı kart yerine sarı kart gösterdiler.
    Spiker :::İyi ama Erdem bey sizin penaltı olacak pozisyonunuz bile yoktu ki..Ayrıca hakemleri bir maç yüzünden neden bu kadar olumsuz eleştirdiniz anlamadık..
    Erdem Kazan :::Bir maç yüzünden mi.Saçmalamayın canım.Bir maç olurmu.Çünkü Charlton ve Tothenam maçlarında hakemin desteği olmasaydı onları yenemezdik..Ayrıca M.United maçından da 1 puan alamazdık dimi ama...Demekki bir maç değilmiş..
    Spiker :::Ne yani siz o maçları hakem hatası yüzündenmi kazandınız..
    Erdem Kazan ::: Eeee şey.Biliyosunuz işte benim dilim çok sürşüyo..
    Spiker :::Erdem Bey son bir soru daha.İkinci yarıya 3'lü forvet taktiği ile çıktınız.Yorumcular bu taktiğin Wigan'ı bitiren taktik olduğunu söyledi..Bu taktiği neden verdiniz..
    Erdem Kazan :::Canım ben öyle saçma sapan bi taktik verirmiyim hiç...Oyuncular kendi aralarında yapmıştır..

Spiker :::Sayın Politt herkes sizin maçta yediğiniz gollerin hatalı olduğunu ve maçı sizin yüzünüzden kaybettiğinizi söylüyor.Ne diyeceksiniz..
    Politt :::Bi kere hiç boşuna sallamayın.Daha maçtan çıkalı 5 dakika oldu.Herkes nasıl söylüyo onları...Yediğim gollere gelince de ; Bence hatasızdı.Tamamen taktiksel hatalar vardı.Ayrıca herşeyide benden beklemeyin ben devlet değilimm...Son olarak da ben o herkesi çok iyi tanıyorum.Şu röportaj bitsin sorarım sana..
    Spiker ::: Hehe ne güzel şaka yapıyosunuz.Neyse bir sorum daha var.Siz klüpden ayrılmak istiyormuşsunuz neden acaba..Krizlemi alakalı..
    Politt :::Krizle uzaktan yakından alakası yok.Benim ayrılmak istememim sebebi tamamen duygusal...Ama eğer Bank Mellat takıma istediği krediyi verirse kararım değişir..

Evet Yine Puan Kaybettik.Hemde Çok Ağar Bir Şekilde.Mali Krizde Var Zaten.Ama Dediğim Gibi Ne Olursa Olsun Klüp Kümede Kalacak.20 Sırada Olsak Bile...

TÜm Okurlara Şimdiden Teşekkür Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

çok güzel yine

Hehehe,ellerde tasinacaktin hani erdem

Taraftarlar seni gördügü yerde bogazlayacaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

senin sonunda benimki gibi olmasında

İmzamda da gördüğünüz gibi Bolton Kariyerimi okuyabilirsiniz.Nasıl Kümede Kaldığımı.

Erdem senin konuyuda dağıttık kusra bakma...

Senin anlatım tarzında tuttu baya hadi devam et bakalım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Helal olsun.Komik bir uslubun var.Başarıların yok ama olur inşallah :

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Artık transfer sezonu açıldı.Kaybettiğim bunca puanı telafi etmek için kadroyu güçlendirmek lazımdı...

Erdem Kazan :::Evet arkadaşlar sorularınızı alayım..
    The Sun :::Sayın Erdem bey takıma bomba transferler yapacağınızdan bahsetmiştiniz.Hani neredeler.
    Erdem Kazan :::Şimdi arkadaşlar klübümüzün bütçesi belli.Bu kadar az bir bütçemiz (21M $ ) varken birde saolsun başkanımız 4 de birini cebine atmış onun için transferler pek bomba olmayacak gibi...
    Başkan :::Erdem Kazan'ın tüm dedikleri yalandır.Zaten onu başa ben getirmedim.Liselilerin zoru ile geldi.Umarım istifa eder...
    The Sun :::Başkanım paraları cebinize attığınızdamı yalan.Erdem bey sizin yüzünüzden transferleri küçük yapacakmış.Ne diyeceksiniz...
    Başkan ::: Erdem Kazan hiç bir şey ispat edemez.Zaten takımımızı küme düşürecek hala niye konuyu değiştiriyo anlamadım.Gitsin takımı kurtarsın...
    Taraftarlar :::Erdem Kazan istifa etsin.Başkanımıza kimse iftira atamaz.O gerçektende çok iyi biridir.5 vakit namazını kılar.Neden böyle bir şey yapsın ki.Ayrıca küme düşüyoruz.Erdem Kazan hala neyi bekliyor anlamış değiliz...

Bu konuşmalardan bir saat sonra Erdem Kazan'ı klübün başında görmek istemeyen Başkan bir gece barından çıkarken yakalandı işte görüntüleri...

<<ERTESİ GÜN>>

Şok Şok.Jemba Jemba Aston Villa takımından Wigan klübüne 2.9M $'a transfer oldu.Erdem Kazan İlk bombasını patlattı.

Jemba Jemba :::Ben aslında o kadarda iyi bir futbolcu değilim.Sadece Kamerun'luyum ve adım güzel.Jemba Jemba diyince insanın içi bir hoş oluyor.Erdem Kazan beni niye aldı acaba.Heralde taraftarı kandırmak için..

Wigan Kansas City'de oynayan siyahi futbolcu Eddie Johnsen'ı 2.2 M dolara aldı.Gündem yaratan Erdem Kazan <<Bir forvete ihtiyacımız vardı ve biz onu bulduk.Ancak bulduğum forvet Eddie Johnsen değil..>> şeklinde konuştu..

Eddie Johnsen :::Wigan benim için çok iyi oldu.Kendimi Avrupa'da gösterme fırsatının yakaladım ,daha da bırakmam.Çünkü Erdem Kazan'a beni takıma alması için 2.000$ bayıldım. ..Tabi burası şaka...Erdem hocamız gerçektende çok profesyonel.Herkes tarafından olumsuz eleştiriliyor ancak yanlış yapıyorlar.Ayrıca Erdem Hocam kalan 3.000$'ı yarın tahsis edeceğim ...

Wigan Manchaster United'li John O'shea'yi 6.75M$'a aldığını açıkladı.Böylece 3. transferinide tamamlayan Wigan hedefini büyülttü...

John O'shea ::: M.United'de çok mutsuzdum.Bu zamana kadar hep şampiyonluk oynadım.Birazda hedef küçültmeyi tadacağım.Wigan'ın sezon sonunda küme düşeceğine inandığım için buraya geldim...Bir takımı birinci lige çıkarmaya çalışmak çok güzel olacak..

Luccin Atletico'dan ayrıldı.Atletico'nun Fransız yıldızı Luccin Atletico'dan Wigan klübüne 7M dolara transfer oldu.Atletico yöneticilieri <<Bizim açımızdan çok kötü oldu.Luccin gibi bir oyun kurucumuzu kaybettik.Umarım gittiği yerde mutlu olur>> dediler.Peki ya diğer tarafa ne dedi...
    Erdem Kazan :::Takımımıza şu ana kadar aldığımız en iyi oyuncu.Onun bize layık olacağına inanıyorum.Fransız olması hiç bir şeyi değiştirmez.Bizde ayrımcılık yok.Antrenman ve maç yaparken bizimle olmasına izin veriyorum.Bu kadarı yeter...

Peter Luccin :::Yorum yapmak istemiyorum.Bu lanet takıma nasıl geldim anlamış değilim.Sanıyorum görüşme sırasında bana hap verdiler.Neyse artık geleceğe bakacağım...

TRANSFER SEZONU KAPANIR...

Basın açıklaması nasıl yapılıyor yaw eklenti felan mı var

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by lewo41 View Post
    Basın açıklaması nasıl yapılıyor yaw eklenti felan mı var
    Direk yaz konuş.Böyle...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

erdem abi konu 2.ci sayfaya düşmeden kurtarıyım dedim.Devamını bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem harika yine kaybetmişsin ama biz inanıyoruz yani herhalde kümede kalacağına.

omer-faruk-14 Misafir

Yine bir galibiyet aldın kümede kalma yolunda.

Nesil
    2006
    Yer

Default Wigan VS Fulham

VS

Şanssız Porstshmouth mağlubiyetinden sonra kendi evimde 19. sırada bulunan Fulham ile karşılaşacaktım.

Kadrolar...

Bu maçtan .... korkusundan dolayı (yanlış anlamayın noktalı yere <<küme düşme>> lafı gelecek.) galibiyetle ayrılmamız gerekiyordu.

Ve Maç başladı.Karşılaşmaya iyi başladım.

İlk atakları sürekli ben yapıyordum.

Sağdan soldan inanılmaz geliyordum

Derken 37. dakikada Gary Teale'nin muhteşem ortasına Kamara harika vurdu ve 1-0 öne geçtik.

Kamara dakika 37. Wigan 1-0 Fulham

Bu golden sonra iyice rahatladık.

Artık gol pozisyonuna daha rahat giriyor ve daha tehlikeli oluyorduk.

Ancak kaleci Niemi kalesinde devleşti.(Ben ne bileyim niye kardeşim adamın oynayası gelmiştir.)

Ve Hakem ilk yarıyı bitirdi.

<<Soyunma Odası>>

Erdem Kazan :::Arkadaşlar helal olsun size.Gerçektende muhteşemdiniz.
    Johnsen :::Muhteşemmi.Yapma hocam oynadığımız takım 19. sırada.Aynı oyunu Chelsea'ye karşı oynasak 5 tane yerdik..
    Erdem Kazan ::: Bak Johnsen aslanım anlıyorum gençsin ama yazık olacak o gençliğine..Anlamadığın işlere bulaşma.Taktiğe devam arkadaşlar.2. yarı en az 5 tane daha atarız..

<<İkinci Yarı>>

İkinci yarıda ataklarımız devam etti.

Fulham kendi defansından bile çıkamaz oldu

Biz tam ikinci golü beklerken kontra atak ile skor 1-1 oldu.

Hemde 88. dakikada Björn Runström'un ayağından.

Runström dakika 88 Wigan 1-1 Fulham

Spiker :::Evet sayın seyirciler şu anda taraftarlar inanılmaz bir şekilde ıslık çalıyorlar.Adeta kulakları sağır edercesine bir ses bu.Hatta o kadar kötü ki.......
    Yönetmen ::: Salak o ses ıslık değil hoparlörden geliyor.Mikrofonu uzak tut..
    Spiker :::Evet özür diliyorum teknik bir arıza oldu yayınımıza kaldığımız yerden devam edicez.Şu anda golden sonra kameralarımızı Erdem Kazan'ın üzerine çevirdik.Evet gerçektende çok sinirli gözüküyor.Maç sonrası onunla röportaj yapacak arkadaşıma şimdiden Allah rahmet eylesin diyorum...

Golden sonra atağımız olmadı.

Maalesef hakem Rob Styles maçı sona erdirdi.Maçın yıldızı Fulham'dan Zat Knight...

<<Maç Sonrası>>

Spiker :::Erdem Bey görüşlerinizi alalım.Hala 20. sıradasınız ve puan kaybetmeye son sürat devam ediyorsunuz.
    Erdem Kazan :::Şimdi şunu diyeyimki bu maçtan sonra kümede kalacağımıza bende inanmamaya başladım...Zaten bu kadroyla kümede kalmak zor işti.Ben baştan beri başarısız olacağımızı biliyordum...
    Spiker :::Aman Erdem Bey.Kovulmak için can atıyosunuz gibi.
    Erdem Kazan :::Hee ben şey kovulurmuyum gerçektende.Canım sizde hiç şakadan anlamıyorsunuz...Tabiikide Wigan kümede kalacak,Krizi atlatacak,Mazot 1YTL olacak, Ezilenler Kalkınacak..

Spiker :::Sayın Luccin oyun içinde bir ara yere düştünüz neden acaba.
    Luccin :::Hengisinden bahsediyorsun.Saydım tam 15 kere yere düştüm.İngiltere'de oynamak zor iş.
    Spiker :::Efendim bir ara kendi kalenizin direğine kafanızı vurup yere düştünüz ya ondan bahsediyorum..
    Luccin :::Haa evet o pozisyonda bir anda başıma ağrı girmişti bende dayanamadım vurdum.Malum hap,alkol,sigara hepsi bir arada olunca..

Herkese Tekrar Tekrar Teşekkür...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

yeter ya bir kerede kazan soyadın kazan ama hiç kazanamıyosun erdem abi 88 de gol mü yenir

Gene komik diyaloglar

Erdem olum yeter kazan artik su maclarini la

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bravo erdem benim yolumda gidiosun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Ayg.01 View Post
    yeter ya bir kerede kazan soyadın kazan ama hiç kazanamıyosun erdem abi 88 de gol mü yenir
    Aygün'cüm biz kümede kalalımda kazanmayalım yeter.

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Gene komik diyaloglar

Erdem olum yeter kazan artik su maclarini la
    Bi gün gelir kazanırız inşallah Baran..

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bravo erdem benim yolumda gidiosun
    Hiç sorma.Artık kümede kalacağıma inanmamaya başladım..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem kardeşim yine harikalar yaratmışsın yazılarda ama takımın hali içler acısı yaw inşallah Wiganı en kısa zamanlarda üst sıralarda 14.-16. sıralar arasında görmek istiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Hikayen güzelmiş.Güldürdü beni lafların

Sen 3'lü defans oynarsan Wigan'ı ligde tutamazsın.2.lige düştüğünde orda bile tutamazsın

Sen defansı 4'le en iyisi.Yoksa kümeye gidicisin

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Erdem kardeşim yine harikalar yaratmışsın yazılarda ama takımın hali içler acısı yaw inşallah Wiganı en kısa zamanlarda üst sıralarda 14.-16. sıralar arasında görmek istiyoruz
    Abi ben ne yapayım oynamıyolar.Ama direnecem ve kümede kalıcam.

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Hikayen güzelmiş.Güldürdü beni lafların

Sen 3'lü defans oynarsan Wigan'ı ligde tutamazsın.2.lige düştüğünde orda bile tutamazsın

Sen defansı 4'le en iyisi.Yoksa kümeye gidicisin
    Haklısın Aşkın abi. İngiltere'de 3'lü defans oynamak aslanın ağzına bi porsiyon et atmak gibi birşey.Sonraki maça değişik taktik ile çıkacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

5-4-1 oyna bence :=)

24. Default

hapçı luccin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Erdem abi bir dahaki maç kiminle ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

yine güldürüdn beni çok iyi yazıyosun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşin zor. Zaten İngiltere'de başlaman hata.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Toutatis'in taktigi ile Eddie Johnson tek basina bu takimi kumede de tutar sampiyon da yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

Süper hikaye zevkle okuyorum yaw harika...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

devam

Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri