1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ben Tecrübeli oyuncuları tercih ederim Futbolcuların hepsi Neredeyse Hepi Kariyerinin Doruklarına 27-30 yaş arası Ulaşırlar Yani Bu demek Oluyorki Tecrübeli oyuncular Daha iyi

Ben oyuncuların mentalitelerine bakarım diğer oyuncularla kıyaslarım ona göre oynatırım.Mentalitesi yüksek olan 35 yaşında da olabilir 17 yaşında da farketmez.İyi olan formayı alır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GFBOZANİLHAMİ View Post
    ya bu arkadaş demişki ben necati ateşle cem sultanı çalıştırıyorum falan diye onu nasıl yapıyoruz lütfen birisi acilen cevap versin 1 sezonu geçirdimm ve herkez bu çalışmayı yapıyor lütfen acilen bilen birisi yardım etsin
    http://www.turksportal.net/makale/fm/468/
    Gençlere ders
    Evet oyunumuzun yeni özelliklerinden biride abilerin genç oyuncuları yetiştirebilmesi...
    Bu özellikten faydalanmak için takımımızın 18 yaş altı kadrosundaki yetenekli oyuncuları seçmenizi tavsiye ederim. oyuncunun üzerine tıkladıktan sonra player interaction a tıklıyoruz orda Learn from player diye bir başlık var orda bu oyuncuyu hangi oyuncunun yetiştirebileceği yazıyor. Bunu sağ alt köşedeki oyuncu ismine tıklayarak değiştirebiliyoruz.İstediğimiz oyuncuyu seçtikten sonra karşımızda 3 seçenek kalıyor. Bunlar:

1. State that you see ..... as the ideal role model for ..... : Bunu seçerseniz genç oyuncu bu oyuncunun bütün özellikerlini alır

2. State that you think ..... would benefit by adopting ......'s approach to the game: Burda sadece oyun stilini örnek alır

3. State that you think .... can learn from ....: Burda ise çok az bir gelişme sağlayabilirsiniz.

Mesaj Yetkileri