Böylece Canaydın doğru düzgün iş yapamadan bırakmış olucak...
Böylece Canaydın doğru düzgün iş yapamadan bırakmış olucak...
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Bu Canaydın'ın yüzünden Galatasaray battı!...
FİFA'ya borcu var ve daha GS'li futbolculara para verilecek...
Yani, 31 Aralık'a kadar Galatasaray SK 62 Milyon $
bankaya yatırması lazım. Bu parayı GS veremezse
FİFA, TFF'ye (Türkiye Futbol Federasyon) bir yazı yollayacak.
Bu yazıda, Galatasaray Süper Lig'de puan kaybetmek lazımmış.
Lafın kısası, oyuncuların emekleri harcandı........
Keşke Riva projesi ertelenmeseydi..
Totti'yi Real Madrid koparamamıştı Roma'dan GS nasıl alacak...Palavra haberler bunlar...
Mali kriz ciddi anlamda zorlayacak önümüzdeki günlerde GS'ı...Ben FB'liyim ancak ben gerekirse devletinde GS'a yardımcı olmasını isterim...Kazanan Türk sporu olacak sonuçta...GS önemli bir değer...Şimdi yapılacak yardımları ileride fazlasıyla geri getirecektir ülkeye...
Tabi bu para verilsin anlamında değil öyle olursa her vatandaşın hakkı yenmiş olur...Örneğin vergilerde bir kolaylık sağlayabilir devlet...Hatta Adnan Polat'ın öneriside mantıklı...GS'lı iş adamlarıda destek vermeliler...
Ama en önemli olan şey gerçekten başarılı spor yöneticiliği yapabilecek insanların yönetimlere gelmesi...
Genel kurul cok dogru bir karar vermis.Bu arada adnan polat'in fikrini duydunuzmu?1500 zengin gs li 100 000$ verse borcu kapatiriz demis ama özhana kim güvenir de o kadar parayi verir bilemiycem![]()
evet yani kim verirki o kadar parayı.Üstelik 3-4 tane de değil 1500 kişi?Originally Posted by totti_20
Aslında Adnan Polat'ın bu konuda telkinine hayran kaldım, adam en azından birşeyler yapmak istiyor...
Gelin diyor, uyandırmaya çalışıyor GS'lileri...
Yalnız ,olursa bile, mümkünse seçimlerden sonra yapsınlar bu işi...
Başkan'a kimsenin güveni kalmadı ne yazik ki...
Adnan PoLat BAşkan olsa iyi olur aslında.... Çewresi çapından geniş aDAmın
aama ahh ahh zamanında takımı cem uzan'a wereceklerdi dee neymiş efenm Gs Lisesi mezunu olacakmış... HAde len.. adamda boq gibi para çıktı iştee Eer Gs'ye başkan olsaydı siyasetede girmicekti we bu pis işleri meydana çıkmayacaktı oda mesud bizde geçinip gidecektikŞimdi biizm takımda totti'de olurdu henry'de...
![]()