1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Yeni Forum

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Reput sistemini kullanabilirsiniz (kantar resmi ile gösterilen link, her kişinin sol altında).
    Beğendiğiniz bir yazı var ise veya çeşitli sebeplerden dolayı istediğiniz bir kişiye reput puanı vererek o kişinin reput puanlarının artmasını sağlayabilirsiniz.
    Beğenmediğiniz bir yazı için de aynı şekilde - reput verebilirsiniz.Bir tür ödül gibi bir sistem (ödül yok, sadece benzetme yaptım) ama isteyen kullanmayabilir.Seçim sizin
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Hayırlı olsun, değişicekse bu olmalıydı, bi yerde de bu isteğimi belirtmiştim zaten...

Çok sevindim, tüm Turksportal severlere hayırlı olsun....

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

herkese hayirli olsun bugun girdigimde sasirdim birden

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

evet hayırlı olsun turksportala,ama benim alışmam baya zaman alıcak

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Sayın cumhurbaşkanım sayın başbakanım sayın adminlerim sevgili moderatörler ve arkadaşlar!!
    İşte bu işte böyle olmalıydı Turksportal

şaka bir yana cidden arkadaşlar forumun bu yeni hali çokk başarılı cidden inanın ki tahmin ettiğim ve hayalimde kurduğum forumda böyleydi iyi de oldu bu reput olayına gelince bu olay da çokk iyi oldu forumda iyi iş çıkaran arkadaşlara da teşekkür için bir yöntem oldu hakaden için tabbii ki!!

Umarım bu forum hepimize için iyi olacak
    Vatana, millete vee internet alemine de tabii özellikle bizlere hayırlı ve uğurlu olsun

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar şimdi sırada Turksportal'ın ana yüzü ve içeriğini toplamak kaldı. Onu bir ara yapıcaz eheh
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

İnsan düşünmeden edemiyor.Forum yeşil olduğuna göre Turksportalıda Yeşilemi boyayacaksınız?

Yoksa sadece forum mu yeşil kalacak?

Aslında Kırmızı gayet hoştu.Daha klas bir renk sanki(Hayır Galatasarasylı değilim )

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Turksportal'ın ana renkleri Kırmızı-Beyaz ve Siyah onda değişme olmayacağı kesin. Bu renklere arada gri yardımcı oluyor. Tabi yeni Turksportal için şimdiden birşey söylemeyim keza turksportal'dan önce açılacak turksportalında bağlı olduğu gruba bağlı bir kaç site daha var onlardan sonra Turksportal'a el attığımızda ana renkleri koruyup yeni tasarımımızla sizlere hitap edeceğiz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri