Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: "Şükür'ün bırakması lazım"

Sheriff Misafir

Gerçekten sizleri anlayamıyorum ben yaa.
    Adam görüşünü söylemiş.. Neden bukadar rahatsız etti anlamadım.

Bende söylüyorum realist bir yorumla. Bence Hakan Şükür futbolu bırakması lazım.

Görüşlere saygı gösterilmesi gerekiyor.. Aksi bir görüşü olan belirtir nedenleriyle birlikte, onada saygı duyulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ama şöyle bir durum var. şimdi sen ezeli rakibinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusunu eleştiriyorsun. bu sana düşmez ki. hadi öyle düşünüyorsun. basına çıkıp söylemen gerekmiyor ki. başka takımın futbolcusunu adnan polat eleştirse topa tutulurdu eminim. ki galatasaraylılardan da tepki çekerdi. bu celal kolot da çok olay yaratmaya başladı bence. beşiktaşın onu frenlemesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

"Boğazın Boğası ŞÜKÜR, ..."

başka söze gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

fazla da igneli konusmamis sadece kendi iyiligi icin bence birakmali demis bana gore ise sadece kendi deil milli takimin iyiligi icin de birakmali

bence adam türk futbolunun içinde istediği gibi yorum yapabilir hakaret yok bişey yok ... ee hakan kolot istedi diye futbolu mu bırakıcak ... HAYIR .... hakan avrupa çok saygı gören tanınan bir oyuncu ... bizde en azından avrupa kadar saygı göstermeliyiz .... hakan gibi dünya da namı duyulmuş bir türk oyuncu daha söyleyemezsiniz bana ...

Herkezin 36 yasına gelmis ve tüm defansların korkulu rüyasi hakan sükür bu yasta bile korkutuyorsa 40 a kadar oynar bence kalıcak ve geretste gitsin diyen arkadaslar gerets gitcek yeni gelicek nolucak yine gs kotu olucak ondan geretsin 2. ve 3. yılda kalması lazım .her teknik direktor gidiyor gelior 1 yıl gidiyor bole olmaz .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Melanelf View Post
    Herkezin 36 yasına gelmis ve tüm defansların korkulu rüyasi hakan sükür bu yasta bile korkutuyorsa 40 a kadar oynar bence kalıcak ve geretste gitsin diyen arkadaslar gerets gitcek yeni gelicek nolucak yine gs kotu olucak ondan geretsin 2. ve 3. yılda kalması lazım .her teknik direktor gidiyor gelior 1 yıl gidiyor bole olmaz .
    Gs için 50sine kadar oynasın ama bir zahmet Milli Takım'ın yakasını bıraksın!..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

milli takımda son 2 maçta dogru tercihti ! biz bırak desek bile bırakmaz litmanen de eleştiriliyor ama bırakmıyor ! onların tercihleri

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Melanelf View Post
    milli takımda son 2 maçta dogru tercihti ! biz bırak desek bile bırakmaz litmanen de eleştiriliyor ama bırakmıyor ! onların tercihleri
    litmanenin teknigi yuksek finlandiya da teknik oyuncu pek olmadigi icin alinmis olabilir ama bizde bi suru forvet var sadece boylari uzun degil

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    o yorumuna katilmiyorum adami iki kisi marke ediyor norvec macinda gormedimmi onunsayesinde tuncay ve gokdeniz bos alan buldu

Bende sana katılmıyorum sebebi ise takımda tüm toplar Hakana oynanıyor Hakan napıyor hiç birşey 0 yani onun yerine başka bir oyuncu milli takımı uçurur onun yapacağını Servette yapar hücumda

Alın Galatasarayınızda 100 yaşına kadar oynatın ama milli takımda oynamasın artık sadece zarar gerçi sizede zarar ama bize fayda
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizde aynı duyguları Ümit Özat için besliyoruz ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Gerçekten senden beklemezdim böyle bir yorum...

Sebebine gelince bu adam milli takımda oynuyormu ?

oynadığı zaman forvette oynayıp takımın gol atamamasına engel mi oluyor cevaplarını alabilirmiyim ?

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ümit Özat Kaç Yaşında Hakan Şükür Kaç Yaşında..

Konuyu Çarpıtmaya Çalışıyorsun

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yok Mehmet çarptırsın bakalım sadece ben sorduğum 2 sorunun cevabını bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    "Boğazın Boğası ŞÜKÜR, ..."

başka söze gerek yok.
    o cümlenin asli "Boğazın Boğası Tuncay, ..." di

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vallahi öncelikle bazen beklenmeyen şeyler yapabiliyorum .. Herneyse Ümit Özat'ın yaşı önemli değil, milli takıma katkısı yok .. Hiç bir zaman da olmadı .. Bence Fenerbahçe'ye de katkısı yok, orası bizi ilgindirmez gerçi .. Bazıları Galatasaray'da istediği kadar oynasın deyince, ister istemez bende böyle bir yorum yaptım ..

Sorularına gelince, gol atmasını engellemiyor .. Çünkü pozisyonu farklı .. Takımın gol yemesini sağlıyor, tribündekilere saç baş yolduruyor .. Açtığı ortalar direk auta gittiği için .. Neyse konu dağılmasın siz Hakan Şükür'ü yermeye devam edin ..

Konu yeteri kadar çarpıtılmıştı zaten ..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vallahi öncelikle bazen beklenmeyen şeyler yapabiliyorum .. Herneyse Ümit Özat'ın yaşı önemli değil, milli takıma katkısı yok .. Hiç bir zaman da olmadı .. Bence Fenerbahçe'ye de katkısı yok, orası bizi ilgindirmez gerçi .. Bazıları Galatasaray'da istediği kadar oynasın deyince, ister istemez bende böyle bir yorum yaptım ..

Sorularına gelince, gol atmasını engellemiyor .. Çünkü pozisyonu farklı .. Takımın gol yemesini sağlıyor, tribündekilere saç baş yolduruyor .. Açtığı ortalar direk auta gittiği için .. Neyse konu dağılmasın siz Hakan Şükür'ü yermeye devam edin ..

Konu yeteri kadar çarpıtılmıştı zaten ..

Sen rahat ol Hakn şükürün bu milli takımda neden oynadığını Futbolla ilgilenen,ilgilenmeyen herkes biliyor.Ayrıca Ümit madem gol yememizi sağlıyor o zaman ondan daha iyi defansı bul ve milli takım kadrosuna koy...Şimdi ben senin cevabınıda biliyorum sende bana Hakandan daha iyi forvet bul diyeceksin benim cevabım ise Hakan Şükür denilen insandan başka herkes ondan dahah iyi forvettir en azından yanlışlıkla gol atmaz yanlışlıkla pas vermez boş kaleye vurulan topu taça atmaz bilmem anlatabildimmi ?

Bu arada senden beklemezdim derken seni tanıdığımdan veya bildiğimden dolayı demedim futbol bilgin var diye düşündüm demekki yanılmışım biraz daha düşünerek yazmalıymışım

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Gs için 50sine kadar oynasın ama bir zahmet Milli Takım'ın yakasını bıraksın!..
    görende hakan şükür milli takıma zorla giriyo zannedecek ... onu f. terim alıyor bilmiyosan diye söylüyorum ... o milli takımın yakasını bıraksın dediğin adam mili takımın en çok gol atan adamı biraz saygı gösterin .... tarzını beğenmiyo olabilirsin ama yakasını bırak falan hakan bunu haketmiyor ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by paco View Post
    görende hakan şükür milli takıma zorla giriyo zannedecek ... onu f. terim alıyor bilmiyosan diye söylüyorum ... o milli takımın yakasını bıraksın dediğin adam mili takımın en çok gol atan adamı biraz saygı gösterin .... tarzını beğenmiyo olabilirsin ama yakasını bırak falan hakan bunu haketmiyor ...
    Tabi Hakan Şükür çıkıp diyemiyor dimi Artık vakti geldi benden bu kadar yeni gelen gençler oynasın diye diyemiyormu ?

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Sen rahat ol Hakn şükürün bu milli takımda neden oynadığını Futbolla ilgilenen,ilgilenmeyen herkes biliyor.Ayrıca Ümit madem gol yememizi sağlıyor o zaman ondan daha iyi defansı bul ve milli takım kadrosuna koy...Şimdi ben senin cevabınıda biliyorum sende bana Hakandan daha iyi forvet bul diyeceksin benim cevabım ise Hakan Şükür denilen insandan başka herkes ondan dahah iyi forvettir en azından yanlışlıkla gol atmaz yanlışlıkla pas vermez boş kaleye vurulan topu taça atmaz bilmem anlatabildimmi ?

Bu arada senden beklemezdim derken seni tanıdığımdan veya bildiğimden dolayı demedim futbol bilgin var diye düşündüm demekki yanılmışım biraz daha düşünerek yazmalıymışım
    ben futbolla ilgileniyorum hakanın milii takımda neden oynadığınıda çok iyi biliyorum ... bütün dünya futboldan anlamıyo bir tek siz anlıyorsunuz ... boşuna kral olmadı .... halada oynar .... halada kral ....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@TuRGuT BaŞ
    Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Göreceli bir kavram sonuçta ..

Hakan Şükür'den başka herkes iyi forvet demek ki vay be .. Adam rekora gidiyor, dediğin de laf mı şimdi ? Bütün golleri yanlışlıkla mı attı ? Kafasına yada ayağına çarptı toplar herhalde ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

@TuRGuT BaŞ
    Kimin neyi ne kadar bildiği tartışılır .. Göreceli bir kavram sonuçta ..

Hakan Şükür'den başka herkes iyi forvet demek ki vay be .. Adam rekora gidiyor, dediğin de laf mı şimdi ? Bütün golleri yanlışlıkla mı attı ? Kafasına yada ayağına çarptı toplar herhalde ..
    Adam Rekora Gidiyor Ama Tanju Çolak Onun Kadar Oynasaydı Hakan Şükür Bastonla Top Oynardı Hala Kıramazdı Rekoru..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adam hala futbol oynamak istiyo saygı duyulur.Kim olursa olsun herkes milli takımında futbolu bırakana kadar oynamak ister.Saygı duyalım.Eğer onun kötü olduğu söylüyorsanız çıkın siz oynayın bakalım nasıl oynuyosunuz adam bu yaşına gelmiş türkiyenin KRALI olmuş daha ne istiyosunuz bu adamdan.Bırakırsa bırakır onun kararı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Adam Rekora Gidiyor Ama Tanju Çolak Onun Kadar Oynasaydı Hakan Şükür Bastonla Top Oynardı Hala Kıramazdı Rekoru..

uaburak gerekli açıklamayı Mehmet yapmış bence

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by paco View Post
    ben futbolla ilgileniyorum hakanın milii takımda neden oynadığınıda çok iyi biliyorum ... bütün dünya futboldan anlamıyo bir tek siz anlıyorsunuz ... boşuna kral olmadı .... halada oynar .... halada kral ....

Demekki bilmiyorsun arkadaşım Hakanın neden milli takımda oynadığını...

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Demekki bilmiyorsun arkadaşım Hakanın neden milli takımda oynadığını...
    aydınlat o zaman bizi arkadaşım .... bizde bilelim ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya ondefa diyecekmiyim hakan kendine bakan bir futbolcu futbolu cok seviyor kendiside oynamak istiyor lutfen kararina saygi duyalim ustelik hakan gibi futbolcularin marke altinda tabi zorlanir kolaysa siz oynayin adami iki kisi tutuyor onun sayesinde bos alan buluyorum terim e birakin artik herseyi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hangi konuda aydınalatayım Hakanın neden milli takımda oynadığı konusunda ise işte sana cevabım

Herkes korkuyor!!! başka hiç birşey yok

Korkma sebebi ise Hakan çıkınca ne olacak sözde kral neden milli takımda yok denilecek anladın mı şimdi aydınlandınmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Nedir bu hakan şükür düşmanlığı anlamiş değilim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Düşmanlık değil Emre faydası olmayanı eleştirmek...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri