yanlız arkadaşım o phpbb idi burda bi sorun teşkil etmye bilir bence gzl resimler olursa hiç fena olmaz tabi baskı yapamayız beğenmeyen gitsin zorla yapılacak bişi değil sadece bi soru rica
yanlız arkadaşım o phpbb idi burda bi sorun teşkil etmye bilir bence gzl resimler olursa hiç fena olmaz tabi baskı yapamayız beğenmeyen gitsin zorla yapılacak bişi değil sadece bi soru rica
phhBB weya vb olması fark ediyor mu ki ? Sonuçta Düzen işi bence...
ya bide unuttuğum bişi var şimdi biz kendi mesajlarımızı düzeltemıyecezmi bazen unutuyom eklemek gerekioheee ya You have reached your stored private message quota and can not send any further messages until space has been created özell mesaj atarken bu hatayı verio nedir bu
Bence de imzalara resim eklenmemeli, neticede düzen bozuluyor baya bi kalabalık oluyor...
Ayrıca yazdığımız mesajları neden düzenliyemiyoruz?..
bunun nedeni yoneticilerin izn vememesi sanrım
Mesajlarınızı düzenleme ve silme iznini kaldırdım, ama belli bölümlerde bu düzeni uygulayıp çoğu bölüme düzenleme koyacağım biraz beklemeniz gerekecek.
Bu arada arkadaşlar, yeni foruma geçince özel mesaj kotalarınız eski forumdan yüklü geliyor. Özel mesaj bölümüne girip gönderilenler ve gidenler kutularını tamamanen boşaltmanız gerekiyor yoksa yeni bir mesaj alamaz ve atamazsınız..
Ayrıca eposta adreslerinizi düzenleyin, sık kullandığınız adresiniz olsun zira forumla ilgili işlemlerinizde oldukça lazım olacak
İmzalardaki resimler forum düzeni ile alakalı, onun için koymayalım ok![]()
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
abi ben alıyorum ama atamıyorum ginede bi başltıyım ama
Volkan abi birde bu avatar meselesi waR... Biz kendi bilgisauyarımızdan avatar yükleyemicez mi profiliize... İlla size gönderip siizn eklemeniz mi gerekiyor ?
malesef öle heralde çünkü avatara girdimmi öyle bişi yok bide avatarda ERKEK ÇİZGİ bölümü falan yok onlar olmucakmı VOLKAN abi???Originally Posted by from_edi
arkadaşlar sizde bişi beğenmiosunuz ya fln dermmişim onlar hep yapılacak şeyler ama adminler bile bile koymuo resmi ekleme hani saçma sapan şeyler eklenmesin die eğer bir açarlarsa yandık 5.000 kusur kişi var hangisine bakılacak ki
Heralde sonra sonra gerekli eklemeler yapılır ya, daha forum çok taze...Originally Posted by akrepveumut
![]()
bence de bu forum daha iyi oldu ilk girdigimde zorlandim ama simdi kolayca her seyi bulabiliyom ya imza nasil olcak ve ne ise yariyo ki