3, 4 senede bir Türk takımıyla yenilmez takım kuranlara hayret ediyorum. El elden üstündür ama ben ne kadar denediysem olmuyor. Hadi Tr liginde sürekli şampiyonluğa oynarsın, ama nasıl Avrupada o kadar kısa sürede bir numara olursun! rakiplerin senden neredeyse 5 kat daha değerli ve de matematik olarak 3 sezonda onlara yetişmen imkansız

ancak eğer bu arkadaşlar;
...>editoru kullanıyorsa
...>kaybettikleri maçları kazanana kadar tekrar oynuyorsa
...>transfere fesat karıştırmak için fason TDler yaratıp diğer takımların başına geçiyorsa
...>forumdan veya başka bir yerden öğrenip her mevki için çok genç, ucuz ve iyi oynayan adamlar alıyorsa. Normal seatch ve scout kullanarak iyi adam bulunuyor ama senede bir bilemdin iki tane oda şanslıysan ve scoutlara yeteri kadar para ve zaman ayırınca.
...> sadece Tr ligini açsanız diğer liglerin takımları yeterince iyi yenilenmediği için zamanla zayıflarlar ama bu bile 3 seneden fazla zaman alır.

bu durumlarda olur aksi halde normal oynayarak mesela gençlerbirliği 4 sene sonunda Şampiyonlar ligini çok rahat kazanıyorsa ben gerçekten kötü oynuyorum bu oyunu demektir.

benim rekorum cm97 ile 2014e gelmekti, diğer versiyonların 2 tanesi hariç hepsini oynamama rağmen zamansızlıktan 5, 6 sezondan fazla oynamadım. Oyunu ilk alınca önce bir ısınma kariyeri oynarım, 7, 8 maç sonunda mütevazi bir takımla sıfırdan başlayıp oyunun yeni versiyonu çıkana kadar o kariyere devam ederim. Avrupada son kazandığım kupa yanılmıyorsam cm2002deydi