2017 yılındayım romanın başında lig sampiyonlugu kovalıyorum.artık oyunda tanıdık bir oyuncu yok
2017 yılındayım romanın başında lig sampiyonlugu kovalıyorum.artık oyunda tanıdık bir oyuncu yok
Arkadaşlar öncelikle bir fm fanatiği ve sıkı bir Valencia taraftarı olarak sizlere sesleniyorum. mesajlarınızı ve fikirlerinizi her zaman takip ediyorum ve bazı arkadaşlarımızın oyunda genelde hile yaparak oyunu berbat ettiklerini görüyorum (Hile yapanlar ancak kendinizi kandırırsınız Özellikle fenerliler anlamıyor bu işten) gelelim benim neler yaptığıma ve yapacağıma daha öncede söylediğim gibi bir Valencia taraftarı olarak her zaman Valencia ile oynadığım oyunda amacım ilk olarak Rüya Takım oluşturmak...... Rüya Takımım...
(Tabi Rüya Takım derken nerde İbrahimoviç , Adriano veya Puyol vb. diyeceksiniz ama bunları bir araya gelmesi mümkün değil Valencia'da Chelsea gelebilir tabi....)
Igor Akinfeev
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vincent Kompany
Raul Albiol
F. Fabregas yada (D.De Rossi)
Pablo Aimar
Juaquin yada (C.Ronaldo)
Vicente
Ronaldinho yada (Kaka)
Fernando Torres
Şu ana kadar ligde 4. sene ve kadrom.........(Devamı Gelicek)
Santiago Canizares
A. Vanden Borre
A. Del Horno
Vincent Kompany
Raul Albiol
Ruben Baraja
Juaquin
Vicente
Pablo Aimar
David Villa
Fernando Torres
Dünya futbolunda ise en büyük hayalım Fernando Torres'in Valencia'ya Trasfer olması bunu günü sabırsızlıkla bekliyorum.....