1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: kapanma ve width

Hybrid View

Quote Originally Posted by emirduman
    ki ben öyle yaparım...
    Ki bende öyle yaparım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default closing down- width- focus passing

derimki;
    closing down bildigimiz prese ingilizin verdigi addır. denemek icin isterseniz bi adamınızınkini fulleyin ve deli gibi her tarafa kostugunu izleyin. daha cabuk yorulmaya sebep olacagı dogrudur, bu yuzden guclu kuvvetli adamlar haricindekilere herzaman yaptırmayın. en makbulu bence dmc ve mc lere yaptırmaktır.
    width genislik anlamında olup sahaya enlemesine nekadar yayılacagınızı gosterir.savunma yaparken ne kadar kapalı olsa o kadar iyidir. saldırırkende genisletmek gerekir. keske defansataki adamlar icin ayrı digerleri icin ayrı ayrı ayarlayabilme imkanı olsaydı..
    focus passing pasları daha cok nereye attıracagınızı ayarlar (büyüyle falan alakası yoktur, ne isi var büyünün fm de). yani rakibe kanatlardanmı, gobektenmi, sedece bir kanattanmı veya herbi taraftanmı saldıracagınızı buradan belirlersiniz.
    daha defansive line, tempo,tackles falan var ama onları kimse sormamıs, herkes biliyor demekki.

dostlar ben hemen hemen hepsini biliyorum ama fm 2005 e göre yeni bir şey daha eklenmiş. time wasting anlamı nedir? ben zaman geçirme diye düşündüm ama tam bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Defensive line???

Quote Originally Posted by genali
    derimki;
    closing down bildigimiz prese ingilizin verdigi addır. denemek icin isterseniz bi adamınızınkini fulleyin ve deli gibi her tarafa kostugunu izleyin. daha cabuk yorulmaya sebep olacagı dogrudur, bu yuzden guclu kuvvetli adamlar haricindekilere herzaman yaptırmayın. en makbulu bence dmc ve mc lere yaptırmaktır.
    width genislik anlamında olup sahaya enlemesine nekadar yayılacagınızı gosterir.savunma yaparken ne kadar kapalı olsa o kadar iyidir. saldırırkende genisletmek gerekir. keske defansataki adamlar icin ayrı digerleri icin ayrı ayrı ayarlayabilme imkanı olsaydı..
    focus passing pasları daha cok nereye attıracagınızı ayarlar (büyüyle falan alakası yoktur, ne isi var büyünün fm de). yani rakibe kanatlardanmı, gobektenmi, sedece bir kanattanmı veya herbi taraftanmı saldıracagınızı buradan belirlersiniz.
    daha defansive line, tempo,tackles falan var ama onları kimse sormamıs, herkes biliyor demekki.
    genali kerdeş widht,closing down'u falan çok iyi açıklammışsın.ya bide sana zahmet bi de şu defensive line'ı nası kullanığımızı açıklarmısın?atak oynucaksak push up,defansif oynucaksak deep mi?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default defensive line

sanırım defansı nerede kuracagımızı ayarlıyoruz buradan.
    gercekte de oldugu gibi eger defansif oynuyorsak (daha dogrusu oyunu kendi yarısahamızda kabulleniyorsak) defansımızı geri cekmeliyiz( yani "deep" modu),yok eger cılgınlar gibi saldırıyorsak" push up" moduna gecmeliyiz. ben sedece cok zayıf rakiplere karşı ve yenik oldugum macların son dakikalarında defansı ileri cıkarıyorum ve cok guzel kontra ataklara maruz kalıyorum

Mesaj Yetkileri