Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: "Şampiyon Beşiktaş olsun"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Beşiktaş'ın yöneticisine özendim
    Bana sorarsan yeni yönetim kurulundan bazı isimler benim hiçde hoşuma gitmeyen isimler ve bundan dolayı onların sözleri beni bağlamaz senin nasıl düşüneceğinede ben karar veremem senin düşüncendir saygı duyarım
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    yok be kardeşim şimdiden bu iddialı laf çok erken olmuş ama inşallah dediğin gibi olur...ikincide Kayserispor olsun
    O biraz zor be kardeş kayseri sivasa yenildi bugün... Ayrıca 2004de Aziz Yıldırım 17maçımızı kazanıp şampiyon olucaz dedi... Ve lider beşiktaşın ilk maçında 4kırmızı kart çıktı... Yani yöneticiler bu tarz konuşmalarda bulunabilir... Bunda birşey yok... İsteyen istedigini destekler...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Adnan polatın işi gücü acıtasyon.Ah nerde eski GS'liler.Abdurrahim Albayrak gibi GS'liler Gsyi ileriye taşır.Gsyi gerçekten SEVEN insanlar.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by fıratcan_bjk View Post
    O biraz zor be kardeş kayseri sivasa yenildi bugün... Ayrıca 2004de Aziz Yıldırım 17maçımızı kazanıp şampiyon olucaz dedi... Ve lider beşiktaşın ilk maçında 4kırmızı kart çıktı... Yani yöneticiler bu tarz konuşmalarda bulunabilir... Bunda birşey yok... İsteyen istedigini destekler...
    bende biliyorum Kayseri'nin 2. olamayacağını ama hem anadolu takımları ilerlesin hemde Kayseri'li olduğum için öyle söledim...
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    türkiyede fenerbahçe dünyada inter.yönetiliş biçimleri aynı.a aziz yıldırım a moratti.aziz yıldırıma bişe söylemek istemiyorum ama söyleyeceklerimini az çok tahmin edersiniz.moratti nin insanlıkla uzaktan yakından alakası yoq.bunlar kötü insanlar ve futbolu çirkinleştiriyorlar ve futbola ihanet ediyorlar.şunu da söyleyeyim türkiye de temiz takım yoq denecek kadar az herkes bunu kabul etsin.ve son olarak aziz yıldırım sergilediği davranışlarla türkiye de çok büyük bir antigrup oluşturdu bir an önce futboldan ellerini çekmesini isterim ama nerdeee
    Moratti konusunda haklisin Aziz Yildirim konusunda sana katilmiyorum..
    Adamin yaptiklari ortada.... Ölene kadar Türk Futbolundan Fenerbahceden elini cekmesin...!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konumuz Aziz Yıldırım ya da Moratti değil. Sonuçta yine bir tartışma çıkacak, sen iyisin, ben iyiyim, o kötü tarzında. Elimize ne geçecek? Hiç. O zaman konuyu kapatıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri