1 ile 30 arası toplam 177 sonuç

Konu: Turksportal Türkçe FM 2006

Hybrid View

Ben football manager oyununu korsan olarak aldım..
    Daha sonra bu siteyi keşfettim ve burada takılmaya başladım.
    Burada yazılanlar, emek vermeniz, çabalamanız, tertemiz mükemmel dosyalar eklemeniz ve bunları ücretsiz yapmanız beni çok etkiledi
    Son olarak fm2005 Trürkçe yamasınıda yayınlayınca gittim ve oynun orjinalini aldım..
    fm2006 çıktı çıkalı oyunu daha almadım...
    Oynamadım...
    Hiç görmedim...
    Kesinlikle korsanını almayacağım.
    Yamalarını, grafik dosyalarını, taktik dosyalarını, genç yetenekleri sürekli indiriyorum kaydediyorum...
    Amaaaaa...
    Türkçe yama çıkmadan kesinlikle ne orjianlini nede korsanını almayacağım!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bu yazıyı, sigames'e ibret olarak gönderebiliriz...

Ne yazıkki ben ilk olarak CM 01/02 oynuyorken bu malum siteyi keşfetmiştim ve bu siteye takılmaya başlamıştım.O zamanlar resmen yeniydim internet aleminde we kendimi sürekli bi yerlerde MOD olarak fln görmek istiyordum.Yıllar geçti we bu malum olayın olduğu sene yine o sitede takılırken bu siteyle tanıştım we aslında bu siteye daha çok değer wermeme rağmen MOD filan olma aşkına benliğimi satarak bu olayın olduğu zamanda ben o sitede kaldım ama şimdi gerçekten çok ama çok ayıp yaptığımı görüyorum Volkan abiye karşı.Keşke inanmadığım halde o siteye inanıyormuş gibi yapmasaydım.Zaten bu olayın üstünden bir ay geçti we ben direkman koptum bu malum siteden çünkü gerçekleri gördüm.Bende FM 2006 yı sahte olarak almıyacaktım ama olmuyorki dayanamadım aldım ve turksportal a kesin bir dönüş yaptım.O siteden tanıştığım herkes le iki kişi hariç bütün iletişimimi kestim.Ve sizlere gerçekten çok büyük bi özür borçluyum çalınan yamada emeği geçen herkese.Onlara inanıyormuş gibi yaparak gerçekten inanılmaz bir ayıp yaptım sizlere karşı burada wesile olduğu içib özür diliyorum.Umarım o yıllardaki cahilliğimi affedebilirsiniz.Bu malum olay ta iki sene önce oldu nerdeyse beni umarım affedersniz.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

sonuçta insanlar hata yaparak hayatı öğrenirler en azından hayatın gerçek yüzünü... biz her zaman doğrudan yana ve doğru bildiğimiz şeyden vazgeçmedik. bunlar sadece bize göre diil çoğu insana göre doğru ve YASAL olan şeylerdi. Umarım senin gibi çoğu insan da yakında böyle düşünmeye başlar. Seni tebrik ediyorum ayrıca. Aramıza da hoşgeldin

Mesaj Yetkileri