1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

1. Default

arkadaslar bnm sorunum:
    ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by pes4ever View Post
    saol bı sey daha sormak ıstıyorum oncekı oyunlarımda pılot klup ıstıodum bı hafta sonra falan buluyolardı.yenı oyun actım baslar baslamaz pılot klup ıstedım sımdı eyluldeyım hala bı haber falan gelmedı neden??oncedende fenerdım sımdıde fenerım
    Bazen pilot olacak kulüp bulunamayabilir. Tekrar isteyin, ve bekleyin.

Quote Originally Posted by jakal1905 View Post
    arkadaslar bnm sorunum:
    ben bir lig seçiyorum o seçtiğim lig hariç baska hiç bir lig başlmyor bunun sebbini nedir?diğer liglerde başlasa oyun daha eğlenceli olacak...

yanıtlamanızı beklyrum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaslar baska bir ülkeye oyuncu aratmya göndermk olyr galiba.olyrsa nsl olyr bu yardımlarınz için şimdiden saolun

Oyun başlangıcında gelişmiş menüden istediğiniz diğer ligleri işaretleyin.

1-2 mesaj yukarıda anlattım nasıl gönderildiğini. Biraz inceleyin derim size.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri