iddaa kuponumda da spor toto kuponumda da beraberlik werdimişalla ole olur
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Gerçekten Ankaranın Sahaları Çok Kötü Denizlide Öyle bir saha var ki Görünce gözlerin Yaşarıyor Yemyeşil Saha O kadar Parlıyor yani Ankara bir başkent olarak buna bir çözüm bulması lazım.
Haydi Gençler sevindir bizleri![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş maçı kaç kaç arkadaşlar![]()
Yarın maç ..
Evet Doğru Unuttum ben Sağol Burak..
türkiye de kaç tane bakımlı stadyum war ki gençlerbirliğinde olsun.
off ya bu akşam orada maçda oynandı iyice kötü olmuştur zemin![]()
So what?
Saike
yarına aldılar maçı ama olsun pteside kazanırız![]()
gencler rahat rahat alir
besiktasdaki ipler kopucak
galatasaray ve fener kazandı,mutlak kazanmalıyız.
bence besiktas maci 2-1 kazancak.ve golleride delgado ve nobre atcak bence.ztn besiktas kaybederse sampiyonluktan da kopar.ama bu maci alacak.
Ya bazen oyle yorumlar goruyorum ki gercekten uzuluyorum.
"Su alir bu alir,su rahat yener bu yenilir" gibi yorumlar gercekten cok bos,bilmiyorum bana katilan varmi
Temenni olsa anlayacagim mesela "Besiktas kazansin" yada "biz rahatlayalim diye Genclerbirligi kazansin isterim" gibi falan ama yok "Besiktas yenilecek,Genclerbirligi kazanir" gibi mesajlarin altina en azindan ufak bir yorum eklesek mesela "bobo yok diye Besiktas'in sansi yok" gibi daha guzel olacak bence.
Pek macla alakali bir mesaj olmadi ama hakikatten mac konularinda bu tip yorumlar cok anlamsiz oluyor.
Galatasaray kazandi besiktasin puan kaybetmesini bekliyorum ki buyuk ihtimal kaybedecek bence ama genclerbirligi genelde galatasaray karsisinda iyi oynar
gol oldu 1-0 önde BeşiktaşımDk 20 Mert Nobre
Nobre Nobre Nobre koçum bee![]()
So what?
Saike
attı besiktas saten bundan sonada gol yemez besiktas
bu haftada herkes 3 puan aldı
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
İnşallah bir gol daha buluruz yoksa işimiz zor yinede
So what?
Saike
besiktas hala bastırıo bu mac fark olabilir
Genclerbirliği deplasmanında atılan bu gol Beşiktaş'a büyük avantaj sağlar ama Gençlerbirliği oyundan kopan bir takım değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
kazanmalıyız bu saatten sonra.
Maç bitene Kadar kimse Garanti gibi konuşmasın.
Dün gördük Ankaragücü'de 1-0 öne geçti ankaraspor'da ama Sonuş farklı oldu![]()
2-0 dk 41 Adem Dursun k.k![]()