aynen katılıyorum ...alabilseler çok güzel olur.Ligimiz şenlenir.Ligimizdeki anadolu takımları isimlerini bilmedikleri yabancı genç oyuncu almaktansa böyle türkiyeye alışkın kaliteli ve tecrübeli oyuncular almalı benceOriginally Posted by Seçkinn
aynen katılıyorum ...alabilseler çok güzel olur.Ligimiz şenlenir.Ligimizdeki anadolu takımları isimlerini bilmedikleri yabancı genç oyuncu almaktansa böyle türkiyeye alışkın kaliteli ve tecrübeli oyuncular almalı benceOriginally Posted by Seçkinn
Bende sanmıyorum rüştü nün manisa ya geçeceğini!
Çünkü bir defa masraflı oyuncu rüştü
yanii sanmıyorum ki rüştü bütçe dengesini bozupta rüştü yü alsın!
bir defa maaş meselesi eğer rüştü yü alırlarsa bütçeleri tamamıylşa alt üst olur bence!
Bu tür transferler maçlarda renkliliği, izlenirliği, ilgiyi arttır ve güzel olur....
Manisaya bir heyecan kazandirir bence alinmali ayrica rustu kendini ispatlamis bir kaleci dogal olarak fazla para almasi gerek diger arkadaslarina göre,bunun farkinda olursa futbolcular debgelerin bozulacagini sanmiyorum ayriyetten manisa yi mali acidan pek de sarsacak bir transfer degil umarim alirlar....
Untumayın Manisaspor'un arkasında Vestel var...
Rüştü'de biraz fiyatta düşerse olabilir.
rüştü fenerbahceye barcelonadan sezon sonuna kadar kiralanmıs durumda.fenerbahce bu sözlesmeyi feshetmeden ki etmeyecegi konusunda hemfikiriz heralde,nasıl alacaklarmıs?
yok ya hiç sanmıyorm bide vestel den bahsedilmiş , onlardan fırsattan istifade edip avrupa da bu yolla reklam yapmayı amaçlıolar bence tıpkı sene başındaki denilson olayındaki gibi
diğer transferlere bişi diyemem alsalarda kurtulsakk![]()