Arkadaslar, hile olarak sayilir mi bilmiyorum ama Azerbaycan ligi olusturamama uzuntusuyle Azeri futbolcularinin bir bolumunun ozelliklerini editorden yukseltmistim. Azerbaycan'i elemelerde 3cu sirada gormek super oluyorYada azeri futbolcularin italyada, ispanyada vs oynamasida super
![]()
Birde kendi adima bir futbolcu yaptim, onun disindada baska birseyle oynamadim.
FM 2006'da yenildigim maclari tekrar oynayarak Altayla basarilar almistim ama sonraki sezonlarda boyle yaptigim icin pisman oldum ve FM 2007'de kesinlikle yenildigimde boyle birsey yapmama karari aldim. Boylelikle eger 10 sezon sorna yuksek seviyede bir takimim olursa pisman olacagim birsey olmaz diye dusundum.
Neyse, devam edelim..
----------------------
Kahramanmarasspor ile yapilacak olan hazirlik karsilasmasina kadar Azeri kaleci Asadulla Aliev ve forvet Erkin Ibragimov'u transfer eden Arif, daha sonrada Ilhan Mansiz ile anlasarak taraftarin az da olsa rahatlamasina sebeb oldu.
Hazirlik maclarina kotu baslayan Altay, Kahramanmaraspor ve ezeli rakip Goztepe karsisinda maglubiyet aldi, Beykozspor'u 5-2 yenen Altay Olimpiakos ve Yalovaspor'ada yenildi. Super Lig ekibi Ankaragucu'nden 5-0lik farkli bir skorla yenen Altay, Yozgatspor'uda yenerek Hazirlik donemini tamamlamis oldu.
Lig A Basliyor.
Ilk resmi macinda Mardinspor ile karsilasan Altay Alsancak'tan golsuz beraberlikle ayriliyor.
Ikinci macinda Istanbul Buyuksehir Belediye Spor'u 3-2 yenen Altay Turkiye kupasi ilk turu'nda Canakkale Dardanelspor'u farkli bir galibiyetle geciyor. Lig'deki ilk yenilgisini Elazigspor ile tadan Altay, Turkiye Kupasi 2ci turunda uzatmalarda Gaziantepspor'dan yedigi golle eleniyor.
Turkiye Kupasi elemesinden sonra 6 mac boyunca galibiyet alan Altay'i, Ankarada OFTASSpor ruyadan uyandiriyor. Ardindan Samsunpor'u 4-1'lik farkli bir skorla yenen takim, Istanbul'da Istanbulspor'a yeniliyor.
Ilk yarinin son macinda, bir savas sayabilecegimiz Diyarbakirspor macindan 1-0lik galibiyetle ayrilan Altay Ilk yariyi 1cilikle bitiriyor.
Ikinci yariya kotu baslayan Altay ilk 3 macta bir galibiyet, bir beraberlik, birde maglubiyet aliyor.
17 Subat 2007
Altay Takimina hocasi ve takim arkadasi Arif E. tarafindan getirilen kaleci Asadulla Aliev Altay takiminda basari yakalamasinin zor oldugunu ve bu yuzden baska bir takima gitmek istedigini acikladi.
Arif E. sayesinde bu duruma gelen Aliev'in neden boyle yaptigi merak konusu iken menejer Eryigit yaptigi aciklamada Asadulla'nin 2009 yilina kadar bir kontrati oldugunu, ve bu kontrata bagli kalacagini soyledi.
E.nintepkisi uzerine Aliev sozlerini geri aldi ve Altay'da kontrati bitinceye dek kalacagini soyledi.