-
"David Villa'ya sadece gülüyorum"
Bu gece oynanacak Chelsea - Valencia Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşması öncesinde tansiyon yükseliyor. İngiltere Premier Lig'de Manchester United'ın 6 puan gerisinde olan Chelsea'de, Mourinho yine olay yaratacak açıklamalarda bulundu.
Takımının formsuz olduğu eleştirilerine şiddetle karşı çıkan Mourinho, daha maç oynanmadan Valencialı oyuncuların kendilerini yere atarak, sahtekarlık yapabileceklerine dair uyarılarda bulundu.
Chelsea'nin eskisi kadar iyi durumda olmadığını söyleyen David Villa ve Asier del Horno'ya da yanıt veren Mourinho, "Onlara sadece gülüyorum!" dedi.
Başarılı teknik adam, "Chelsea’nin geçen sezonki kadar iyi olmadığını söyleyenler ya aptal ya da aptal numarası yapıyorlar. Oyuncularım harika bir iş çıkarıyorlar çünkü bazıları her maç forma giyiyor. Bizim gibi birlik beraberlik içinde olan takımlar bu dönemi atlatır. Bu sezon hala kupa kazanabileceğimizi düşünüyorum. Bu gerçekleşmezse bile yine de oyuncularımı överim ve iyi işler başardıklarını söyleyebilirim. Ben de işimi iyi yaptığımı düşünerek vicdanım rahat bir şekilde geceleri uyuyorum," diye konuştu.
Basın toplantısının son bölümünde oyuncuların kendilerini yere atması konusunda da açıklamalarda bulunan Mourinho, "Oyuncularıma hep şunu söyledim. İtalyan takımlarıyla oynamadık ama İspanyol ve Portekiz takımlarıyla karşılaştık. Bizim takımın mentalitesi değişik. Premier Lig’de kimse sahtekarlık yapmaz ve genelde kimse diğerinin hakkını yemeye çalışmaz. Bu konuda oyuncularımı bir video kaset hazırlatarak da uyardım. " diyerek basın toplantısına son verdi.
Kaynak : Sporx.com
Mesaj Yetkileri