yaw SüperLige çıkmayı bekleme...Direk Türkiye Kupasına saldır.
UEFA yolun şimdiden açılır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Livorno-Chievo Maçı
Kendi evimde oynayacağım maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktım ve oyuncularıma maça saldırmaları gerektiğini söyledim.Maç başladı ve 7.dk da kalecileri Benoit Costil sakatlanınca ve yedek kalecileri olmayınca maçı tahmin ettiğiniz gibi farklı bir galibiyetle bitirdim.Livorno 8-0 Chievo.Maç;
Kevin Doyle(4 gol)
Flippini(2 gol)
Semberas ve Kuffour un gollleriyle bitti
Kayseri Maçı UEFA Macerası Başllıyor!
Deplesmanda oynayacağım maç için Türkiye'ye gittim.Ohh kokusunu özlemişim...Hmen İzmir'e anamın evine gittim ve hasret giderdik.Babam beni çok methediyor sağolsun..Nyse Kayseriye geri döndüm ve maç saatini beklemeye başladım.
Maç saatinde maça hiç korkmadan ve kazanacağımzıdan emin olarak çıktım.Maçın henüz başında Kevin Doyle un golüyle 1-0 öne geçtik.Sonra 36.dk da İlhan Parlak durumu 1-1 yaptı.41 de Lucarelli nin golüyle skor 2-1 oldu..İlk yarı 2-1 bitti.Ama ilk yarıda nasıl pozisyonlar kaçırdık bilseniz..Kaçırdığımız gollerden bir canlı yayın örneği;
Spiker:Kevin Doyle gidiyor rakbinden sıyrıldı.Kaleciyle karşı karşıya Vuruyooooooooooooooohhaaaaa!!oha oha oha büyük bir kazmalık
![]()
(Reklamlarda)Kevin Doyle un yazdığı ''Kazmalık'ın 1001 Tarifi''adlı kitabı sakın kaçırmayın.Sadece 29 Kupona
![]()
İkinci yarı başladığında hemen ilk dakkada İglesias ın attığı golle durum 2-2 oldu.İşte Maç esnasındaki konuşma anı.
İglesias:Gooooooll!!A***tan attım a***çç![]()
Amelia(Kalecim):Vay anasını beaa![]()
İglesias:Aşağıda Terzi var diktir gel a***ını![]()
![]()
Amelia:![]()
Tam sıkıntıya girecekken 75.dk da kevin Doyle un golüyle maç 3-2 oldu.soN dakkada yine Kevin Doyle sahneye çıktı ve maç 4-2 bitti.Kevin Doyle Hattrick yaptı
Kevin Doyle Maçın Adamı
Yeni Transfer:Marco Mapelli
Bu oyuncu boştaydı ve teklif yaptım.Özellikleri çok kötü ama ben onu geleceğin yıldızı yapacağım buna inanıyorum
Marco Mapelli Profili

Direk Türkiye Kupasına saldır.
Hmen İzmir'e anamın evine gittim ve hasret giderdik.Babam beni çok methediyor sağolsun..Nyse Kayseriye geri döndüm ve maç saatini beklemeye başladım.
oha oha oha büyük bir kazmalık