ok tmmm süslerim şimdi başlıcak bu önceki olduğu için pek bişi yapamıooom ama şimdi başlıcak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Not: Arkadaşlar şu an 2010 yılında olduğum için eski maçların ss lerini koyamıyorum
Ve artık fenerbahçededim santra programında canlı yaına katıldım dialoglar şöledi
Ahmet Ç.:Semih ben seni iii tanıooorum çok hırslı ve tuttuğunu koparan bir menajersin fenerde ne yaparsın
S.T.:Saol ahmet abi öleyim de bilmiyorum yaparım bişiler
G.B:Semih ben seni fenerde istemiyom nie geldin lan fenere he
S.T:Allahın hikmeti gürcan abi çekemioooon deeelmi beni
Sabahına gazelet beni şöle yorumladı....
Gürcan bilgiçle kavga eden semih tekin yayından sonra neler söyledi
Ya bırak olmas olsun böle adam ne bu ya adam utanmasa küfür edicek canlı yayında
Gürcan bilgiç neden böle yaptı bilmiyorus ama tekin ona sert çıktı ve meydanı boş buldu dedi
Artık ilk maçıma çıkıyordum Benim için çok önemliydi çünkü herkesin gözü benim üstümdeydi ve maça çıktım antalya ile yapıcaktım ve 4 1 almıştım maçı
Ve sıra hedefim olan şampiyonluktaydı ama unuttuğum bi olay vardı türkiye kupası 25 yıldır bu kupanın hayaliyle yaşayan fenerbahçe benden bunu da istiyordu üstümdeki yük ağırdı ama ne yapıp edip alıcaktım Ve önümdeki maçları da kazandıktan sonra feneri hem türkiye kupası hemde şampiyonluk kupasını müzeye getirmiştim bu başarıları aldıktan sonra gürcan bilgiç benden özür diledi sırada ertesi sezondaydı onda sadece şampiyon olamkla yetinmiştim
***Şimdi şu an oynadığım sezon***
Takım süperdi ama transfere ihtiyacım vardı çünkü artık iki kupa yetmiyordu hedefim şampiyonlar liginde kupayı almaktı ve onun için yapacağım trasferler çok önemliydi o ara Tottenham da mido üzgündü ve bana telefon etti onunla luton kariyerimde o italyadayken tanışmıştık diyaloglarımız şöledi
Mido : Merhaba Hocam nasılsınız
S.t: Saol midocum duydumki orada sıkıntılıymışsın
Mido : Evet hocam fenere gelmek istiyorum acaba mümkünmü
S.t :mido seni kırmam biliyorsun
Ertesi gün gazetede haberler çıktı ve şöledi
Mido fenerbahçede Fenerbahçe genç midoyu renkleri kattı
Basın toplantısı düzenledik ve şunları söledi
Hocamla beraber büyük işler başaracağız
Ama tabiki mido yetmezdi şimdi sıra kaleci sorunuma geldi 2 yıldır peşinden koştuğum ustari
Bir türlü takımı satmıyordu bende fazla para vermek istemiyordum ama sonunda 17.500 den oldum Ustari bnm için çok önemliydi sürekli takibim altındaydı ve sonunda onu basın önüne çıkarttık
Ustari adeta show yapıyor ve geldiğini çok seviniyordu
devamı daha sonra...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu kariyere son veriyorum çünkü romada işe başladım![]()