ya bu baslık tum transfer haberleri buraya baslık'ında olması lazm diil mi
ya bu baslık tum transfer haberleri buraya baslık'ında olması lazm diil mi
-
Cok üzüldüm ya yürekten beşiktaşlı olmasına ragmen oynatılmadı. Her futbolcu diskoya gider gitmiyorum diyen yalan soyler tartısmak isteyen varsa gelsin sabaha kadar tartısırım ama konu o degil Okan ı birilieri engelledi bu konusulsun.Adam diyoki beni bir kere bile tiganaın karsına cıkarmadılar diyo sonrada topu tiganaya atıyolar baskan direk istifayı versin ceksin gitsin gitti 30 milyon dolar besiktasın gelecegi mahvoldu işin kötü yanı gercek beşiktaşlı diyebelecegim insanlar yüz cevirdi yazık be
adamım burda asıl konu disko deil.bende yönetip defolsun gitsn istiorm ama burda okan ı korumak çok manasız , zabıtta resmen fuhuş kelimesi geçmiş ve bu geçen seneki olay, ist dan uzaklaştrdılar kendisine gelsn diye adam dikiş tutturamadı, yok olmadı kaçtı geldi tekrar ist a idman yap diolar onu bile yapmıyo senin yürekten bjk li sandığın adam 3 sene önce gs gelcektm SOOON ANDA olmadı bugüne nasipmiş dio bide allah aşkına tigana paf takım maçlarını izlio sence hiç mi bu adamlarn antremanları için fulyaya gitmedi ,kasetlerini izlemedi ve son olarak bu adamı lucescu nundamı görmesi engellendiOriginally Posted by turknemesis
bu adam kafada bitirmiş olayı onun yolu yol deill