Bana göre
Eskişehirspor Kalecileri
Zafer Özgültekin:Karşı karşıya mücadelede, frikik toplarını kurtarmada, topu oyuna sokmada çok iyi.Yan toplarda bazen zamanlama hatası yapıyor.
Sinan Ören:Genç yaşına rahmen gayet tecrübeli, süper lig takımlarından teklif alabilir. Biraz daha güçlenmesi gerekli.Kalede biraz ufak kalıyor.
Kayacan Erdoğan:Hakkında bilgim yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana göre
Eskişehirspor Defansları
Sol Taraf
Turan Bilge:Yaşının verdiği tecrübe ile gayet iyi oynuyor.Es Es te sol kanadın vazgeçilmezi.Topu oyuna sokması, mücadeleci oynaması gayet iyi. Bazen hava toplarında top sektirmesi yapabiliyor.
Mehmet Türkmehmet:Hem defansın hemde orta sahanın sol tarafında gerektiği zaman oynuyor.Agresif olması kırmızı kart görmesi ile sonlanıyor ve takım zor duruma düşüyor. iyi oynadığı zaman takıma faydalı oluyor.
Sağ Taraf
Koray Arslan: Eskişehirspor'a güngören belediyeden gelmesine rahmen ben lig a da oynarım izlemini veriyor. Hem defansta hemde orta sahanın sağ tarafında gayet başarılı.Günden güne kendini yeniliyor. Gelecekte başarılı futbolculardan biri olacağına eminim. Ergin hocanın ilk 11in de çoğu zaman yer alıyor.
Ayhan Evren:Hem defansta hemde orta sahanın sağ tarafında gerektiği zaman oynuyor. Almanyada futbol oynamasına rahmen tekniği çok az. Pas verme, orta yapma yeteneği çok az.
Yorumlarım devam edecek
Defans Orta
Zafer Şahin:Es es defansının tam bir bel kemiği.Yanına Bülent Bal veya Ulaş Meyan konuluyor harika bir defans oluşuyor.