1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Beşiktaş Hakan'ın peşinde!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Beşiktaş Hakan'ın peşinde!

Gelecek sezon yerli bir kaleci almak isteyen Beşiktaş, Ankaraspor'dan kaleci Hakan Arıkan'ı istedi. Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Takım kadrosuna da çağırılan 25 yaşındaki kaleci için Beşiktaş yönetimi, Ankaraspor yönetimi ile bir görüşme yaptı. Hakan Arıkan'a Beşiktaş dışında başka takımlardan da teklifler geldiği ifade edildi. Mavi-beyazlı yönetimin, Beşiktaş'a Hakan'ın bir bedeli olduğunu ve bu bedeli ödemesi durumunda transferin gerçekleşebileceğini belirttiği kaydedildi. İki takım arasında yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve iki kulübün anlaşması durumunda Hakan Arıkan'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceği bildirildi. Geçen sezon Kocaelispor'dan transfer edilen Hakan Arıkan, gösterdiği performansla dikkatleri çekmiş ve milli takıma kadar yükselmeyi başarmıştı. Hakan Arıkan ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de bulunduğu iddia ediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kaynak Nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaynak : İHA

bir ara Luis Martinez Beşiktaş'a gelecek diyordu medya

Nesil
    2006

Beşiktan napıcak onu yaa.Runje varya..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kurtardığı iki penaltıdan sonra taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan cok kaliteli bir kaleci.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

2 penaltiya bakilarak abartilan vasat kaleci. Ankaragucu'nun kalecisi Serkan ondan 1000 kat daha yetenekli ve kaliteli. Bizim zaten ikinci bir kaleciye ihtiyacimiz yok, Murat gitse bile Ramazan var, ki Ramazan 2. kaleci olabilecek duzeyde bana gore.

Nesil
    2006

Runje'yi gönderip Hakan'ı alabilirler. Çünkü Runje yabancı sınırlaması dolduruyor. Ve Hakan ile Runje arasında hiçbir fark göremiyorum. Zaten Hakan'da milli takıma seçildi.

Nesil
    2006

Cordobayı göndermeseydiler;bütün bunlar olmazadı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Runje daha iyi bence.Hakan'a gerek yok.

hakan 2. kaleci olarak iyi olur beşiktaşa martinez gelip runje de giderse tam olur.
    şu an bjk nin 2. kalecisi murat şahin ve ben açıkcası hiç güvenmiyorum

Runje Runje... Türkiye nin en az gol yiyen kalecisi Runje iyi gerenk yok başka kaleciye...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir kalecinin iyi olduğu kurtardığı penaltılara bakarak anlaşılmaz, bence vasat bir kaleci ..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bir kalecinin iyi olduğu kurtardığı penaltılara bakarak anlaşılmaz, bence vasat bir kaleci ..
    Haklısın zaten Kaleci penaltı kurtaramaz kaleci şıçrar top ya üstüne gelir ya gelmez. Kaçıran her zaman topu atan oyuncu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bana göre serkan kırıntılı'yı alalım yoksa kalsın murat iyidir
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bu adam iyi harbi runje su anda zaten iyi ama kontenjani acip baska yabanci adam almak isterlerse o zaman yollarlar hakan da iyi bence gerci serkan da iyi ikisi de iyi olur sirf penaltiya bakarak hakan iyi demiyorum bu arada

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    zaten Kaleci penaltı kurtaramaz kaleci şıçrar top ya üstüne gelir ya gelmez. Kaçıran her zaman topu atan oyuncu olur.
    bazı kaleciler hariç...mesela taffarel penaltıda topa bakardı topun gittiği köşeyide her zaman tuttururdu...genelde bunu reflekslerine güvenen kaleciler uygular...

hakan normalde de gayet iyi bir kaleci bence maçlarını izledim refleksleri felan gayet iyi ligdeki iyi kalecilerden genç olması da avantaj

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Besiktasa giderse harcanir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

FB maçında oynadı.Bu seferde o transfer dedikodularına girdi.Bakalım bu hafta 3 büyüklerin oynadığı takımlardan hangi oyuncuları transfer ettiricek gazateler

Mesaj Yetkileri