1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: F.Bahçe'ye suskun golcü

Hybrid View

Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.

Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Forvet = Gol ise Hakan Sükür'ün kariyerini hice sayarak hicbir ise yaramaz diyebiliriz, senin degimin ile 3.sinif bile degil 20. sinif düzeyinde bir futbolcu derim.

Konuya gelince Chevanton Fenerbahcede is yapamaz. Bu adama vereceginiz parayi verin Gökhan Ünal'a yahu para boldu bosami harcamak istiyorsunuz.
    ya allah aşkına bırakın şu hakan şükürü artık ya .... iinizi gücünüz galatasaraylı bir futbolcu konunun ne alakası var hakanla ... ayrıca hakan şükür kaç sene türkiyede gol kralı olmuş ... gol diyince hakan şükür atamıyormuş falan diyorsun hakan atmasa kaç sene nasıl gol kralı olacak ... sizin çok takdir ettiğiniz oyuncular sezonu yatarak geçirirken hakan onların yaşındayken gol kralı oluyordu avrupada kaç maçta kaç golu var bakın allah aşkına .... sonra gelin diğer oyuncularla hakanı karşılaştırın ....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sevilla'yı içten çökerteceğiz galiba bi gazete kanoute'yi yazıyor biri chevanton2u.şimdi bunlara nasıl inanalım

paco yazdiklarimi dikkatle oku ve sirf bana muhalefet olmak icin yazma.
    Hakan Sükürün kariyerine söz ettim mi bir bak sonra bana yaz.

Mesaj Yetkileri