1 ile 30 arası toplam 953 sonuç

Konu: FM 2007'de ne nerde? Şu nedir? Neyi nasıl yaparım? Acemiler, sorularınız buraya!!!

Hybrid View

halidozsoy Misafir

Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by halidozsoy View Post
    Benim ki o kadar onemli degil ama kendi menager resmini nasıl ekleyebilirim
    Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bunu oyundan önce yapman gerekiyordu. Oyunu kurduktan sonra menejer ekleiyoruz onun sihirbazı geliyor karşımıza orada sıra sıra ileri diyoruz. Sonra resim bölümü geldiğinde bilgisayarında koymak istediğin resmi seçiyorsun ve koyuyuorsun. Sonradan resim koyamassın.
    yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Quote Originally Posted by gokhan96 View Post
    yanlış bir cevap. ben oyunu başlattıktan sonra resmimi koydum ve şu an çıkıyor. çok basit yapması da.sadece kendi resminizi değil istediğiniz resmi istediğiniz oyuncuyu yapabilirsiniz.
    nasil koydun anlatsana bnde kymk istiyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    neyse yeni oyun actim oldu resim koyabildim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım

Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum

bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    Arkadaşlar benim bir sorunum var baya aradım ama bir cevap bulamadım

Sorunum 1 gözlemci dışında diğer gözlemcilere görev veremiyorum

bütün işleri bir gözlemcinin yapmasını istemiyorum nasıl yapabilirim

Yardımlarınız için teşekkür ederim
    Gözlemci menüsüne geldiğinizde sol üstten diğer gözlemcinin üstüne tıklayarak görev veriniz. Eğer anlayamazsanız ekran resmi ile açıklayalım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Gözlemci menüsüne geldiğinizde sol üstten diğer gözlemcinin üstüne tıklayarak görev veriniz. Eğer anlayamazsanız ekran resmi ile açıklayalım.
    Diğer gözlemcilerin üstüne tıkladığımda normalde şu menüler olması lazım sağ altta

tekrar başla------- ekle----------- kaldır

görevi de ekleyi tıklayarak veriyoruz anladığım kadarıyla ama sönük duruyor

sadece bir gözlemcimde sönük değil yardımcı olursanız çok sevinirim

Default Biraz Komik Olcak Ama

Ben Oyunu Yükledim.New Game basıyorum Ondan Sonra Acılan Pencerede Menajer Olarak kaydımı yapamıyorum. Takım Seçemiyorum. Kısacası Menajer Olamıyorum. Yani Oyunun En başında Tıkandım Kaldım. FM 2007 den Bahsediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

Quote Originally Posted by zzizzu View Post
    Ben Oyunu Yükledim.New Game basıyorum Ondan Sonra Acılan Pencerede Menajer Olarak kaydımı yapamıyorum. Takım Seçemiyorum. Kısacası Menajer Olamıyorum. Yani Oyunun En başında Tıkandım Kaldım. FM 2007 den Bahsediyorum.
    c/documents and settıng/fm yı ıkurduun yerel dısk/applıcatıon data/sports ın../fm 2007 burda cache dıe bı dosya war onu sıl sorunun cozulur.
    Not:Applıcatıon data gızlı olabılır bunu gormek ıcın;araclar, klasor seceneklerı,gorunum,gızlı dosya we klasorlerı goster e tıkla

Quote Originally Posted by zzizzu View Post
    Senin FM türkçe ise ; manager ekledikten sonra yeni manager eklemek istiyormsn diye bir soru çıkacak ona hayır diyecen ingilizce ise no falan dersin ben de ilk oynadığımda takılmıştım orada

Mesaj Yetkileri