1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: TSL 27.Hafta Galatasaray - K.Erciyesspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    iliçe öyle bir ceza verilmeliki bir daha böyle saçma sapan işlere kalkışmasın. Erciyesi tebrik etmicem çünkü bütün maç biz oynadık bala atılan bir gol inanılmaz şansa top kurtarmalar ve maçı aldırlar. Ayrıca bu emre toraman denen adımı bir gün sahada biri döver
    yenseydi o zaman geçen haftada erciyes iyi oynadı ama trabzon adlı ayrıca gs o kadarda iyi oynamadı

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    yenseydi o zaman geçen haftada erciyes iyi oynadı ama trabzon adlı ayrıca gs o kadarda iyi oynamadı
    ya olay yenseydi değil futbol bazenden şans oyunudur yenseydi ozamanmış varmıdır böyle bir mantık allah allah

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ya olay yenseydi değil futbol bazenden şans oyunudur yenseydi ozamanmış varmıdır böyle bir mantık allah allah
    yani benim dediğim iyi oynadı diyosun topla oynayan gs diyon ben o kadar iyi oynamadıı diyom

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    yani benim dediğim iyi oynadı diyosun topla oynayan gs diyon ben o kadar iyi oynamadıı diyom
    iyi oynadı demedim erciyes galibiyeti hak etmedi dedim yani biz çok gol kaçırdık takım iyi oynamadı ama gol kaçırdık dedim

Mesaj Yetkileri