malesef Halil Gunduzu E.Sekere kaptirdim
Kadro yetersiz gozukuyordu.Bazi bolglelerde takviyeye ihtiyacimiz vardi.Ve ben hemen transfer calismalarina basladim.

Forvet ariyordum.Ve Beykozsporun 25 yasindaki forveti Serkan Gedikle sozlesme imzaladim.

Bir sol,birde sag bek ararken ilk hazirlik maci gelmis catmisti.

Pazarspor maci icin Rizedeydik...

Takimim ilk hazirlik macinda guven veren bir futbol oynamisti.Ben ise transfer harekatina devam ediyordum.

Sıkıntılı olduğumuz sag taraf içinde Altaydan Mehmet Akçagünle sözlesme imzaladım.

Kadromuzun Super Lig duzeyinde oldugunu olcmek icin Ankaragucu ile yapacagimiz hazirlik maci vardi sirada...

Guzel bir futbol oynamistik.Takimimizdaki genclik atesi Super Lig takimlari ile boy olcusebilecek duzeydeydi.

Supriz bir son dakika transferi ile Fortuna Sittarda oynayan gurbetci Emrullah Guvenc ile anlastim.

Siradaki hazirlik maci icin Erzincan yolculugumuz vardi...

Serkan Gedik bu mactada attigi gollerle gozume girmeye baslamisti..

Son transferimi Malatyaspordan Taneri 350K ya alarak yaptim ve transferi kapattim...

Kucukkoyspor hazirlik maci....

Ve hazirlik kampi bitmisti..Iste Kamptaki hazirlik maclari raporu

Bir basin toplantisinda.....
Muhabir:Mert bey,ilk geldiginizde sizin icin comez yorumlari yapiliyordu.Ve Eskisehirspor icinde Lig B yolu gozuktu deniyordu.Neler soyleyeceksiniz??
Mert Ceken:Biz Eskisehirspor olarak yararli bir kamp donemi gecirdik.
Ihtiyacimiz olan yerlere yararli olacak transferler yaptik.Bizim kadromuzun suan Super Lig duzeyinde oldugunu dusunuyorum..
Muhabir:Nasil yani?Su an Super Ligde olsaniz neresi icin mucadele ederdiniz?
Mert Ceken:Bilmiyorum ama ilk 10a girerdik diye dusunuyorum.
Muhabir:Turk Telekom Lig A basliyor.Ilk Altay maciniz icin neler soyleyeceksiniz?
Mert Ceken:Beni comez olarak goren butun Eskisehir halkini bu maca davet ediyorum taraftarlarimizla Lig A ya guzel bir baslangic yapmayi hedefliyoruz.Basin toplantisi bitmistir Iyi gunler

Turk Telekom Lig A basliyor....

Altayspor macinda neler yasandi?
Turk telekom Lig Anin favorileri??
Hepsi ve daha fazlasi icin bizi okumaya devam edin..