İlk lig maçımı Manchester City'ye karşı yaptım.
-
Machester City - Aston Villa
Maça ikitakımda hızlı başladı 2.dk da Doyle çaprazdan giri fakat topu tribüne gönderdi..
19.dk da Michael Ball topun gerisine geçti, ceza sahası sol çaprazından yaklaşık 20 metre kadar uzakan içeriye ortaladı. Neredeyse ceza sahasındaki herkes yükseldi. Bunlardan biri de Mellberg idi. Topa ters bir vruş yapınca Sorensen ters ayakta yakalndı ve top ağlarımıza gitti.
M.Ball ortayı yapmadan önce yakın çekimde..
Ancak hiçbirşey bitmiş değildi. Doyle soldan bindirmeyaptı. Barry den aldığı topla sokulduve sert bir vuruş yaptı. Az sayıda Villa taraftarı aağa kalkıyordu bu şutla. Ama bu pozisyonda golü atan Kevin Doyle olmayacaktı. Hazırlık kampının en kötü smi olan Carew bu maçta bizim takımın en iyi oynayan oyuncusu olacağını 32.dk da gösterdi...ve skor 1-1 oldu.
ikinci yarı başında da saldıran bizdik. Ama gol yoktu. En son çare Angel'i de oyuna sürdüm. Saldırın ulan dedim bizimkilere. 89.dk da korner için Olof ve Garry de çıktılar.. Ama Distin kornerden gelen topu kesti ve Samaras'a oynadı. Bire bir de zayıf olan Samarasın Sorensenle karşı karşıya gelmesini istiyordum. Ama o bencillik etmeyip soldan gelen Dickov'a pası veridi. Paul Dickov o dakikanın yıldızı idi. Ama maçın yıldızı 18 yaşşındaki kalecileri Vedan idi.Devre Arası
Hiç birşey kaybetmedik. Hadi beyler yapabiliriz. Buraya kazanmaya geldik!
Carew ' e Shaun(Maloney) dan hiç pas gelmiyordu. Ne varsa Kevin da var..
Andrey Arshavin'e hazırlan talimatını verdim.
Önümüzdeki Chelsa maıçna bakıyoruz...