tamam guzel ama butceyegore iyi almissinm bunlari mehmet akcagun hep pahhalli geliyor oyunun versiyonu kac
tamam guzel ama butceyegore iyi almissinm bunlari mehmet akcagun hep pahhalli geliyor oyunun versiyonu kac
versiyon 7.00...... ilk ciktigi gibi oynamayi seviyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ortasahada eksik gordugum yerlere Cem Karaca ve Adem Kocak i alarak transferi kapattim.
TurkTelekom Lig A basliyor.Ilk macta evimizde Altayi konuk ediyoruz.
Maca hizli basladik.Ancak defansimizdaki zaaflar nedeniyle 2-0 geriye dustuk.Iyice moralimiz bozumustu.Ancak ilk yarinin sonlarina dogru Tanerin attigi golle toparlandik.2.yari baskilarimiz devam etti ve Tanerle bir gol daha bulduk.Mac 2-2 bitti.
Sonraki mac icin Sebata konuk oluyoruz.
![]()
![]()
Guzel futbolumuz bu mactada devam ediyor.Karsilikli ataklar,ve sagli sollu pozisyonlarla Sebata 3-2 yeniliyor ve elimiz bos donuyorduk.
Mactan sonra...
Muhabir:Eskisehirspor ilk 2 macinda da galibiyetle tanisamadi.Sizce onumuzdeki gunler neler olacak...
Mert Ceken:Evet kazanamadik ama umut veren bir furbol oynadik.Bu takim bastan asagi yenilendi.Oyuncularin birbirine alismalari icin uyum surecini atlatmalari gerekiyor.Calismalarimizin meyvesini ilerleyen gunlerde alacagimizi dusunuyorum.![]()
Muhabir:Tesekurrler iyi gunler
EYVAH! COMEZ MENEJER CIFTCI CIKTI!!!
Eskisehirspor ilk 2 macindada galibiyetle tanisamadi.Bizim comez menejerde bilindik palavralar atmaya basladi.Yav kardesim,sen meyve sebze almakla bu buyuk camiayi eski gunlerine donduremezsin.Ancak tarlada ciftcilik yaparsin!
Es-Es icin Lig b yollarimi gozukuyor yoksa!!
![]()
Fortis Turkiye Kupasi basliyor..
Kasimpasa macinda neler yasandi?
Hepsi birazdan...
Eskisehirspor ve Mert Cekeni takip etmek icin bizi okumaya devam edin..