Quote Originally Posted by Emurafu View Post
tamam guzel ama butceyegore iyi almissinm bunlari mehmet akcagun hep pahhalli geliyor oyunun versiyonu kac
versiyon 7.00...... ilk ciktigi gibi oynamayi seviyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ortasahada eksik gordugum yerlere Cem Karaca ve Adem Kocak i alarak transferi kapattim.

TurkTelekom Lig A basliyor.Ilk macta evimizde Altayi konuk ediyoruz.

Maca hizli basladik.Ancak defansimizdaki zaaflar nedeniyle 2-0 geriye dustuk.Iyice moralimiz bozumustu.Ancak ilk yarinin sonlarina dogru Tanerin attigi golle toparlandik.2.yari baskilarimiz devam etti ve Tanerle bir gol daha bulduk.Mac 2-2 bitti.

Sonraki mac icin Sebata konuk oluyoruz.

Guzel futbolumuz bu mactada devam ediyor.Karsilikli ataklar,ve sagli sollu pozisyonlarla Sebata 3-2 yeniliyor ve elimiz bos donuyorduk.

Mactan sonra...

Muhabir:Eskisehirspor ilk 2 macinda da galibiyetle tanisamadi.Sizce onumuzdeki gunler neler olacak...
Mert Ceken:Evet kazanamadik ama umut veren bir furbol oynadik.Bu takim bastan asagi yenilendi.Oyuncularin birbirine alismalari icin uyum surecini atlatmalari gerekiyor.Calismalarimizin meyvesini ilerleyen gunlerde alacagimizi dusunuyorum.
Muhabir:Tesekurrler iyi gunler

EYVAH! COMEZ MENEJER CIFTCI CIKTI!!!
Eskisehirspor ilk 2 macindada galibiyetle tanisamadi.Bizim comez menejerde bilindik palavralar atmaya basladi.Yav kardesim,sen meyve sebze almakla bu buyuk camiayi eski gunlerine donduremezsin. Ancak tarlada ciftcilik yaparsin! Es-Es icin Lig b yollarimi gozukuyor yoksa!!

Fortis Turkiye Kupasi basliyor..
Kasimpasa macinda neler yasandi?
Hepsi birazdan...

Eskisehirspor ve Mert Cekeni takip etmek icin bizi okumaya devam edin..