Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Bedelsiz Oyuncu Transfer Etme Yolu

Default Bedelsiz Oyuncu Transfer Etme Yolu

arkadaslar sıze fm 05 te kesfedıp sigamesın bır turlu kapatamamasından dolayı fm 07 de hala kullandıgım oyunun bır acıgından bahsedecem.Bu acık ne mı cok basıt her hangı bır oyuncuya teklıf goturuyorsunuz her zaman oldugu gıbı fakat bu sefer pesın parayı sıfırlıyorsunuz onun yerıne ek odemelerden lig macları sonrası odemeyı acıyorsunuz ve burayı en az 50 mac olarak ayarlayıp ole teklıf yapıyorsunuz ve bolelıkle oyuncuyu 50 mac oynattıktan sonra para odemek cın alıyorsunuz tabı ellı mac oynatmadan oyuncuyu satıp para kazanmakta sızın tercıhınıze kalmıs...Ama emın olun satınca bu oyuncuya bes kurus para odemeden
    yaklasık bır sene boyunca oynatıp ustune bırde transfer ucretı kazanmak olduk ca zevklı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

50 maçı nasıl ayarlıyoruz?Bu arada söylediğin için saol bi deneyeyim.

gereksiz buluyorum fakat saygı duyuyorum...gerçekçilik açısından gereksiz buluyorum dedim...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bu süper yauuu denedim. iyi oldu

Nesil
    2006

Bence hileye girmez Coşkun bunu akıllı insanların uygulayacağı bir yöntem çünkü oyun bize böyle bir seçenek sunmuş bizde bunu uyguluyoruz bunda hile yoktur.

Ben bu yöntemi kullanmam çünkü aldığım oyuncular takımımda hep uzun süre kalır. Ama genede sağ ol

taw busüpermiş bide defans oyuncularıda en az 20 gol yaparsan yine mantıklı değilmi yaw

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Bence bu hileye giriyor, bunu biliyorum zaten..
    hile buda bi çeşit gerçekte hiç bir takım 0 a oyuncu satmaz gerçek dışı yaptığımız her şey
    maç tekrarı gir çık editörden oyuncuları güçlendirme fm modifierden güçleri arttırma yeni kullanıcı açma oyuncuları beleşe transfer etme rakibe geçip bunların hepsi şike ve hile olduğu gibi bu da hiledir

fm 05 fm 06 da vardida simdi olmuo ole kulupler kabul etmio yeni teklif sunuo hep

valla benim aklımı çeldi bu fikir.Sağol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

benim aklıma gelmişti alcaksın defans oyuncularını gol atamayacaklar para vermiyeceksin :

Quote Originally Posted by nuridinho View Post
    taw busüpermiş bide defans oyuncularıda en az 20 gol yaparsan yine mantıklı değilmi yaw
    tabi kardes ztn mantıklı tarafıda bu
    bu arada hıle dıyen arkadaslara soruyorum hılenın ne anlama geldıgını solerlermı bana yada bununla ne alkası oldugunu oyunun verdıgı bır secenek nasıl hıle olur solermısınız hayır madem hıle sigames bu secenegı nıye kaldırmıyor acaba bencede cok super bı yontem degıl belkı ama cok mantıklı ve kullanıslı oldugu kesın hayır oyuna edıtorden mudahale edıyormusuz gıbı yorumlar olması ılgınc bu secenek oyunun ıcınde mevcut ve kafasını kullanıp ozellıkle defans oyuncularına bu sekılde kontrat yaptıranlar kazanıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    50 maçı nasıl ayarlıyoruz?Bu arada söylediğin için saol bi deneyeyim.
    kardes bu arada 50 macı pesın transfer ucretının bıraz altındakı secenek olan ek odemeler bolumunden ayarlıyoruz

Nesil
    2004
    Yer
    ISTANBUL/ASY

fm de uzun vadeli transferler yaptıgımdan dolayı boyle bır ozellık kullanmaya gerek duymam

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben de gerçekçilik açısından yapmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben zaten genç oyuncu alıyorum böyle alırsam yazık olur onun için kullanmam

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

yaw ben bunu yapamıorum sürekli yeni teklif gönderiolar

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Hafızam beni yamultmuyorsa daha önce verilmişti

Ayrıca yaparken en azından 1-5m€ civarı(oyuncunun değerine göre) bir peşin para verin yoksa kabul etmezler. Böylece 20-30m€ civarı oyuncuları 5m€ gibi bir paraya alırsınız. Zaten 50 maç oynamadan postalamanız lazım yoksa iflas edersiniz. (yine belirteyim 50 maç sonra en az 58m€ önermeniz lazım)

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Bana göre hile bu.Kesinlikle yapmam yani...

ben ilk fmye başladığımda yapıyodum hile die...
    artık yok hile tabi

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben denedim işe yaradı birçok yıldız aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel ama her kulüb bunu kabul edermi ki.?

her klub kabul edıyo arkadaslar yapamıom dıenlerde 50 mac sonrası ıcın teklıf ettıklerı paraları yukseltsınler

22. Default

bende genç oyuncu alıyorum zaten istesem başka türlü hilelerde var

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yani aldığın bir oyuncuyu en fazla 1 sezon oynatıp satman gerekiyor yoksa iflas ediyorsun.Eeee ne anladım ben o işten peehhh Transfer edeceğin oyuncuyu en az 5 sene oynatacaksın yoksa nerede kaldı oyunun zevki?? Paran varsa transfer yaparsın yoksa yapmazsın bukadar.

uygulanabiir bi yöntem..bencede fazla hileye girmez...herkese tavsiye ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

biliyordum bunu süper bişey

26. Default

bencede hileye giriyor

Nesil
    2006

bencede süper bişey ,oyuna zevk getiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

Default ben bu konuyu gereksiz buluyorum

bence gereksiz bir konudur.bunu gereksizler bölümüne atın rica ediyorum

Leoucwhsua Misafir

nasıl hile ya.saçmalamayın .liverpoolun daniel agger transferinden haberiniz yok galiba.liverpool un önerdiği paranın 2 katını istedi aggerin takımı liverpoolda buna karşılk 20 maç oynatcaz eğer uyum sağlarsa istediğinz parayı veririz diye aggeri almıştı.herşeye hile demeyin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    zaten her transferdede olmuyor.madem ticari bişey yapıosunuz her yol denenir.

arkadasm takim kabul etmioki

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri