11 Nisan 2007 - Çarşamba
20.00 - Beşiktaş - Fenerbahçe
Beşiktaş İnönü Stadyumu
Edu Dracena bu maçta forma giyemeyecek, cezalı durumda.
11 Nisan 2007 - Çarşamba
20.00 - Beşiktaş - Fenerbahçe
Beşiktaş İnönü Stadyumu
Edu Dracena bu maçta forma giyemeyecek, cezalı durumda.
Maç kanımca berabere biter ilk maç olduğu için.
Edu'nun da oynamaması sıkıntı yaratmaz Can Arat doldurur onun yerini.
Önder oynar Edu yerine.
Edu'nun yerine Önder oynamali..
Benim Şahsi görüşüm kendi isteğimde Can Arat'ın oynaması Serkan Balcı'nın yerine de Önder oynasın takım defansı daha iyi olur![]()
Zevkli bir mac olacak.Besiktas kazanabilir.
Tümer nasıl oynayacak çok merak ediyorum. İlk 11 başlarsa maç boyu ıslıklanır.
Fenerbahçe bence şu kadroyla oynamalı :
Kaleci: Serdar
Defans: Serkan - Önder - Lugano - Ümit
Orta Saha: Appiah - Aurelio - Tuncay - Tümer - Alex
Forvet: Kezman
En iyi kadro bu olur sanırım. Tümer bu maça özel hazırlanır, çok iyi motive olur; ama tribünlerden çok büyük tepki gelecek, ıslık gelecek. O baskı altında oynamak gerçekten zor olur Tümer için.
Kaleci:Serdar
Defans:Önder-Can Arat-Lugano-Ümit
Orta Saha:Appiah-Aurelio-Tuncay-Alex-Tümer
Forvet:Kezman
Böyle başlasa maça Fenerbahçe daha iyi olur Tümer için zor bir maç olacağı kesin.
Zor bir maç olacak avantajlı bir skor lazım bize Tümer bu maça ayrıca motive olur diye düşünüyorum ayrıca tuncaydan korkuyorum
Bizim oyuncularda bu tür maçlarda iyi oynuyorlar bizdenden rico paşa ve nobre'den umutluyum
So what?
Saike
Bobo da oynayacak.Dün oynamisti bobo.Yani sakatligi gecti![]()
Tümer kendisini motive edicektir ama eğer ilk 11 oynarsa beşiktaş taraftarı protesto eder ve oynadığı süre boyunca ayağına top geldiği zaman ıslıklanır umut ediyorum Tümer bir profesyonel oyuncu bu durumdan etkilenmez.
Bobo ekstra bir isim gol bulabilir ama belli olmaz daha sakatlıktan yeni çıktı bu maçtan gol yemeden 2 farklı bir skor elde etsek bu turu %60 garantileriz
So what?
Saike
Bu macin rövansinda Mabeddeyim. Cok güzel olacak.
gollü beraberlik olur yada tek farkla bjk alır
Fenerbahçe mutlaka gol atmak zorunda bu maçta. 2-1- 3-2, 4-3 gibi skorlar bize yarar eğer yenileceksek. Gollü beraberlikte kesin turu geçen taraf biz oluruz. 1-1, 2-2 gibi skorla dönersek %80 turu geçeriz.
İki tarafın taraftarlı maça gelebiliyormu![]()
So what?
Saike
1-0 yada 2-1 Beşiktaş alacak gibi geliyor ..
Bu maçı kim kazanır tahmin zor ama turu Fenerbahçe geçecek geçmek zorunda. Tahmini bir skor söylersem 3-1 veya 2-0 alabiliriz.
Tümer'e mutlaka küfür edecekler Tümer'de hırslı oyuncu gaza gelip çok iyi bir futbol oynayacak ve golü ile takımımızın galibiyetinde başrol oynayacaktır.
beşiktaşın almasını isterim ama
Fenerbahçe alır!!!
tümer oynayamas ki bu maçta![]()
Tümer oynarsa maçın adamı olur.En çok güvendiğim isim Tümer ve Tuncay.En cok cekindiğim isim ise Ricardinho. Berabere veya Fenerbahce diyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
En çekindiğim isim benim de Ricardinho. Bobo da ikinci çekindiğim isim.
Nobre'yi kaptan yapacaklar mı bakalım bu maç![]()
Aslında koz olarak bizde Tümer'i mi kaptan yapsak. Şahsen takımı iyi yönetebilir ama Tuncay ve Ümit varken ayıp olur.
bir maç için Tuncay-Ümit ten vazgeçilmez.Onu yapanların karekteri farklı bizim karekterimiz farklı..
Cok zevkli bir mac olacagina inaniyorum oncesiyle sonrasiyla.
Bu macta yenilsek bile turu gecebiliriz o yuzden iste su skor olursa %bilmemkac su skor olursa kesin eleriz falan demiyecegim,ne de olsa iki mac var ve diger mac Kadikoy'de...
Kim kaptan olursa olsun fark etmez benim icin kim olmak istiyorsa olsun.tumer'e gelince oynarsa etkili olacaktir diye dusunuyorum cunku soylendigi gibi bu tip maclari seven bir yapisi var,kufurden falanda etkilenecek biri degil.Her ne kadar bence fazlasiyla hak etsede kufur edilmemesi taraftariyim,hatta kaale bile almak yersiz.Neyse her iki takimada basarilar diliyorum,iyi olan kazansin...
bjk alır gibi geliyo ve alırsa şampıyonluğa sıkıca bağlanır