1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Mukemmel Training!!!!

Hybrid View

1. Default

adamdan adma değişio ben çok denedim öyle

Quote Originally Posted by ronaldo98 View Post
    adamdan adma değişio ben çok denedim öyle
    Selam ronaldo98

Önce alınmazsan ve müsade edersen sana bir güleyim (ha ha ha). Bu başlığı yeniden hareketlendirdiğin için birde teşekkür edeyim (ki küskünlük olmasın).

Ronaldo bu konuyu derinlerden nasıl bulup-çıkarttın vallahi helal olsun. Senin yapacağın meslek belli, sen arkeolog olmalısın bence (bu samimi düşüncemdir).

Mesajınıza gelince;

Haklısın ama takımımdaki her adama ayrı antrenman planı hazırlamak can sıkıyor. Hele İtalya takımlarındaysam, daha baştan soğuyorum oyundan.

Her mevkinin bir ağır birde hafif olmak üzere 2 farklı şekli var bu yaklaşık 22 farklı plan demek, ki bende 15 civarı. Bir o kadar da gençlerin var... eh oldu mu sana 30. Daha ne olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by d_ted View Post
    Selam ronaldo98

Önce alınmazsan ve müsade edersen sana bir güleyim (ha ha ha). Bu başlığı yeniden hareketlendirdiğin için birde teşekkür edeyim (ki küskünlük olmasın).

Ronaldo bu konuyu derinlerden nasıl bulup-çıkarttın vallahi helal olsun. Senin yapacağın meslek belli, sen arkeolog olmalısın bence (bu samimi düşüncemdir).
    dedigin kadar da eski deil yaklasik bir ay. adam belki iyi bi training ariyordur

Quote Originally Posted by Noz View Post
    dedigin kadar da eski deil yaklasik bir ay. adam belki iyi bi training ariyordur
    Kötü niyetle yazmadım zaten mesajımı. Gece uyku tutmadı, bende takılacak birini arıyordum... ki Ronaldo yetişti imdadıma

görkem'in antrenman planı iyi bence.

Mesaj Yetkileri