Ve...... sırada hazırlık maçları vardı nası olcaktı acaba takımım bir iki kişi gitmek istiyordu ve bnm kariyerimde yönettiğim en yaşlı takımdı herhalde roma yaş ortalaması 28 size bilmyorum nasıl gelecek ama bnm için çok yaşlıydı neyse birkaç transfer gerekiyodu vebir baktım bir kaç oyuncunun sözleşmesi bitiyor ve onlarda çok ii oyuncular ve trasfer ettiğim adamlar
kuşkusuz en dikkat çeken huntelaar dı ajax ta mutlu olmadığını bana bir telefonla daniele baldini bildirmişti. Baldini bnm gözlemcimdi ve ona çok güveniyordum. Ve aramıs geçen konuşmalar şöledi
S.T: Baldini koçum sana güvenioooom bu vukinic manyağa takımı satıp gitcek gibi sözleşmeyede oturtamıooom bi türlü yanaşmıoo yokmu onun ayarında bi forvet
D.B: Düştün demi lan elime gene köftehor
S.T: Baldini ayıp olum milletin arasın
D.B:Salla bişi olmas ne bakıooonus lan...Nese ya huntelaar ve vander vaart takımlarında çok mutsuzmuş bnm elemanlar söledi onlara bi bak
S.T:Sözleeşmeleri ne durumda
D.B:İmzlatamıooolar ama eminim onlar bisde iş yaparlar
S.Tlm bak başkan kescek bi yerimisi ha ona göre hareket edelim şampiyonluk istiooo allahın manyaa
D.B:Valla ben kaç senedir burdaım burda olcamda sen düşün banane
S.T: Anaaa Adama bak iki dakkada sattı
D.Blm bnm canım değerlidir git ne yaparsan yap beni karıştırma
S.T:Madem öle ikisinide aliiim zaten totti gelmiş 33 yaşına ölüooo adam
D.B: Sen daha göndermedinmi onun bi yerindeki kıllar ağardı be hala duruoomu
S.T:Sıkıooosa gönder başka topuuuna sıkarım snn dedi göndermeye kalktım taraftar linç edioodu zor kaçtım
D.B:nese hade çok yazmasın
S.T:Lan kaçan kaçtı satenhade nese ii bak kendine hollandalarda ha kayboliiim deme bana lazımsın daha
D.B: hade görüşürüz
Ve sonunda huntelaar ve van der vaart kadromdaydı Hazırlık maçlarıda o arada başladı ve aldığım sonuçlar süperdi takımımı 3 yaş ta olsa gençleştirmiştim ve skorlar şöle oldu
Ve en gollü olanıda buydu
Bu arada vukinic 2012 ye kadar bende bağlı![]()